30.01.2019  |  Furniture  |  Outdoor

String flyttar ut

Nytt system med hyllplan av rostavvisande metall.

Under våren 2019 lanseras String Outdoor, det klassiska hyllsystemet nu avsett för att användas i utomhusmiljö. I String Outdoor kombineras Kajsa och Nisse Strinnings tidlösa trådgavlar med perforerade hyllplan designade av formgivarna Anna von Schewen och Björn Dahlström. Hyllplanen består av aluzink, en stålplåt belagd med aluminium-zink, som står emot väta och har förmågan att självläka rostangrepp. Både hyllplanen och gavlarna tillverkas i södra Sverige, precis som övriga produkter i sortimentet.

string.se

-JBE

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.