15.11.2018  |  Kitchen  |  Trends

Svensk röstkontroll av din iRobot Roomba® Robotdammsugare

Sponsrat innehåll Vad är detta?

Hittills har vi kunnat röststyra vår Wi-Fi-anslutna robotdammsugare med engelska kommandon med Alexa kompatibla enheter. Under denna vinter kan din Roomba också röststyras med Google Assistant / Google Home och dessutom med svenska kommandon.

iRobot utökar de sätt på vilka du kan interagera med din Wi-Fi®-anslutna Roomba® robotdammsugare. Under denna vinter blir alla Wi-Fi-anslutna Roomba robotdammsugare kompatibla med Google Assistant / Google Home. Med svenska kommandon kan du röststyra din robot och be den om att ”starta”, ”stoppa”, ”pausa” samt ”att köra till uppladdning” på svenska. Röststyrning via Google Assistant / Google Home är en av de spännande nyheterna i iRobot HOME appen, som är tillgänglig i App Store och Google Play.

Google Assistant / Google Home och Roomba-integrationen är tillgänglig för alla i Danmark, Sverige och Norge – på danska, svenska och norska.

"IRobot söker kontinuerligt möjligheter inom det Wi-Fi-anslutna hemmet, för att på det sättet vara säkra på, att våra kunder får den bästa möjliga upplevelsen med våra rengöringsrobotar”, sa Colin Angle, styrelseordförande och CEO för iRobot. "Röststyrda enheter har intagit marknaden, och blivit en stor succé. Därför är det tydligt, att kunderna kräver enklare sätt att interagera med ett ökande antal apparater och tekniker i hemmet”.

iRobots senaste tillskott inom Wi-Fi-anslutna robotdammsugare är Roomba e5, som lanserades september 2018. Roomba e5 är utrustad med innovativ teknologi, som säkerställer ett rent hem och ger dig en förbättrad städning till ett överkomligt pris.

Roomba e5 är optimerad med en kraftfull vakuumteknologi, som gör det lätt att få rena golv – varje dag. Det hela startar med premium 3-stegs rengöringssystemet med Dual Multi-Surface gummiborstar, Power-Lifting sugprestanda med 5 x kraftigare sugstyrka* samt ett High Efficiency-filter för att effektivt samla upp smuts och hår från husdjur – det du ser, såväl det du inte ser.

Den unika, roterande sidoborsten fokuserar på att ta bort smuts från husets alla hörn. Smart-navigation och Dirt Detect™-teknologi arbetar tillsammans, så att hela golvet blir rengjort och fokuserar samtidigt på de områden som speciellt behöver en kärleksfull hand.

Roomba® e5 robotdammsugaren hittar automatiskt tillbaka till laddstationen och laddar upp sig, så att den alltid är klar att användas.   

Roomba e5s Wi-Fi-förbindelse och Google Assistant / Google Home gör det lättare än någonsin att planlägga din städning via iRobot HOME-appen, allt medan du själv är i farten. 

* Jämfört med Roomba 600-seriens AeroVac system

Rek. försäljningspris: SEK 6 999,-

För mer information om iRobot: www.irobot.com

Länk till high-res bilder av e5158: http://media.witt.dk:8080/_aDnaqrDQ9fw2dR
Bifogat en bild av iRobot Roomba Robotdammsugare 980 och Google Home

För ytterligare information kontaktas:

Ida Birgitte Holm
Product Manager, SDA
Mail: ibh@witt.dk  
Telefon: +45 23 98 81 30

Mer från Witt Sverige AB

Witt Sverige AB

www.wittsverige.se

Witt A/S är Nordens starkaste brand house. Vi representerar och har agentur för en lång rad internationella varumärken, men utvecklar och distribuerar också produkter under eget namn. Gemensamt för våra många olika varumärken är, att de utvecklar exklusiva produkter och apparater till hemmet med fokus på god design. Witt har bl.a. utvecklat sin egna serie av hårda vitvaror i strömlinjeformad, nord…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.