Business / Textil

Textil

Kuddar för hela slanten!

Kan man få för många av dem - kuddarna? De skapar trivsel i soffan, favoritfåtöljen eller sängen och är inte enbart sköna att luta oss mot. De ger oss även möjlighet att med enkelt grepp ändra stil, färgsättning och känsla utan stora ingrepp.

Sponsrat innehåll

Textil

Nytt steg mot hållbar inredningstextil

Almedahls presenterar nedbrytbara textilier

Textil

Klässbols + Tiger of Sweden= årets modenyhet

Klässbols Linneväveri presenterar stolt samarbetet ihop med Tiger of Sweden. Med över 200 år av textilerfarenheter ihop har det resulterat i en eftertraktad sommarkollektion, uppsydd i Klässbolslinne, där ledorden är - stilrent, modernt och välskräddat.

Sponsrat innehåll

Textil

Sommar, sommar, sommar!

Våren är i annalkande och runt hörnet lurar sommaren. Den svenska sommaren som får de flestas hjärtan att slå lite extra. Den tiden då man minns sina barndoms somrar och samtidigt passar på att skapa nya sommarminnen. Nu kan du skapa nya med Klässbols!

Sponsrat innehåll

Textil

De yngre visar vägen

Hur tolkar den yngre generationen de klassiska vävteknikerna? Ett svar får vi bla i serier som formgivits av Jennie Adén, en av våra yngsta designers som dessutom har sina rötter i Värmland. Närmare bestämt från Sölje på andra sidan Glafsfjorden.

Sponsrat innehåll

Textil

Heimtextil 2022: En internationell återförening

Nu är det dags att gå ”offline”. För när Heimtextil 2022 går av stapeln 11–14 januari är det första gången man kan träffa sina affärspartners ansikte mot ansikte igen, upptäcka nya produkter och få inspiration i mässhallarna i Frankfurt.

Sponsrat innehåll

Textil

RugVista växlar upp hållbarhetsarbetet

E-handlaren går med i Textile Exchange

Textil

Vi förbereder oss inför höstmys

Höst och vinter må betyda att det blir mörkare och kallare, men det behöver inte innebära att ljus & värme försvinner! Nej då. Den skapar vi inomhus genom fest och umgänge i stor eller liten skala. Vi bjuder till fest och inspirerar med Gästabud!

Sponsrat innehåll

Textil

Not just a pretty face!

Linneprodukter är inte enbart slitstarka, vackra och tidlösa. De är också produkter som tillverkas med begränsat avtryck på miljön. En motståndskraftig växt som kräver låg vattenförbrukning. Nyfiken på att veta mer?

Sponsrat innehåll

Textil

Klässbols Linneväveri + Lars Nilsson = IV Klöver Collection

Genom ett kärt samlande på fyrklöver sedan barnsben och Louise de Vilmorin som stark inspirationskälla, formades idén till IV Klöver Collection. Ett vackert mönster i olika färgställningar och material signerade av modeskaparen Lars Nilsson för Klässbols

Sponsrat innehåll

Textil

Krispigt och svalt med vitt linne

Den känslan som linneprodukter förmedlar är svår att beskriva. Ett gediget material utan att kännas tungt. En yta som skiner utan att verka skrytsam. En kvalitet som varar och rättfärdigar sitt pris. En produkt som varar livet ut.

Sponsrat innehåll

Textil

Husets linne- tidlös, tilltalande och trevlig

Klässbols Linneväveri för gamla, traditionella mönster in i framtiden, samtidigt som nya skapas. Husets Linne framtaget inför Nationalmuseums nyöppning 2018 är ett tydligt exempel på detta. I samarbete med Jacob Solberg skapades en ny klassiker!

Sponsrat innehåll

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.