17.06.2019  |  Kitchen  |  Utrustning

Tillbaka till stålet

Ny köksserie från Fiskars hyllar företagets historia.

Med inspiration från traditionella finska produktionsmetoder lanserar Fiskars en ny köksserie i rostfritt stål, som kombinerar tidlös nordisk design med den senaste teknologin. Norden Steel, som den nya köksserien heter, är tillverkad med en kärna av aluminium och ett lager av rostfritt stål på både insida och utsida. Det är en speciell kant-i-kant-konstruktion som ger en jämn värmefördelning. Norden Steel-serien är de första produkterna i rostfritt stål där man använder sig av ThermiumTM, Fiskars revolutionerande mineralbehandling. Det är en innovativ behandling fri från plast och flourider, som tål även de högsta temperaturer. Det ger köksredskapen extra lång livslängd, jämfört med andra behandlingar där ytan inte krackelerar, får rispor eller nöts av vid den dagliga användningen. Den transparenta, glasliknande ytan ger både pannor och grytor oöverträffade non-stick-egenskaper och låter samtidigt det rostfria stålet lysa igenom.

Norden Steel-serien består av pannor i tre storlekar, två grytor, en sauterpanna, två kasseroller, en ugnspanna och en wok.

www.fiskars.dk

-SSK

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.