Trends

Trends

Renässanstrend i trädgården

Norrvikens trädgårdar fyller 100.

Trends

Family matters!

Christmasworlds trend för 2020/21 sätter fokus på det som verkligen betyder något, närhet och en känsla av att höra till. Att ha något gemensamt, att dela något. Det övergripande temat är Family Matters, och de tre trendinriktningarna för årets Jul heter green ritual, silken party och happy get-together.

Trends

Imm går framåt med stormsteg

I och med en ökning i både antalet besökare och utställare har imm nu på allvar fått fäste i designbranschen. Dessutom har man satt fokus på de åtta viktigaste trenderna inom heminredning.

Trends

Ett hållbart Formland – ur ordets alla aspekter

Inspiration är nyckelordet på Formland, som också denna gång tänker nytt och kreativt för att erbjuda besökarna bästa möjliga inköpsplattform och möjligheter att ladda upp med inspiration att ta med sig hem. Det handlar om trendområden, föredrag och på det hela taget att tänka nytt.

Trends

Trendspaning inför det kommande året

Stora Trenddagen premiärlanseras i Göteborg.

Trends

KARTLÄGG DIN WI-FI-TÄCKNING MED IROBOT ROOMBA 900-serien

Med den nye funktionen på iRobot Roomba® registreras den trådlösa signalstyrkan i hemmet för att framhäva områden, som kan ha dålig Wi-Fi-förbindelse. Detta kan du se i detalj på en karta i din app.

Sponsrat innehåll

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.