Trends

Trends

Trendanalytikern Li Edelkoort till Formex

Årets trendutställning är inspirerad av animism.

Trends

Nu är den här – den nya iRobot® Roomba® i7+, robotdammsugaren som lär känna ditt hem och automatiskt tömmer sin dammbehållare

Med den nya Roomba® i7+ lägger iRobot till minne och handsfreestädning till den intelligenta robotdammsugaren med Clean Base™ Extern Dammbehållare

Sponsrat innehåll

Trends

Hållbarhet och ansvar är den röda tråden på Formland

Hållbarhet är det genomgående temat på Formland, som äger rum den 31 januari till den 3 februari. Arrangörerna förväntar sig 390 utställare och 12 500 besökare. Det är som upplagt för en mässa med mängder av inspiration och nya grepp: trendzoner, föredrag och snygga montrar som välkomnar besökarna.

Trends

Trendspaning inför 2019

Trendstefan samlar branschen under årligt trendseminarium i Stockholm (och Malmö).

Trends

Formex växer på stan

Augustiupplagan av Formex spillde ut över Sommarstockholm med nya Summer Design Week, en satsning på visningar, designsamtal och fester i centrala stan. På mässan minskade besöken något jämfört med i fjol men i gengäld steg antalet beslutsfattare.

Trends

Advertorial: Åk på mässa i hjärtat av Europa

TrendSet anordnas i München. Hit kommer branschfolk från inrednings- och livsstilsbranschen två gånger om året till en mässa som framförallt samlar kunder, potentiella kunder och nya kunder från Tyskland, Österrike, Schweiz och Italien. Men även svenska besökare kan ha nytta av mässan, som bjuder på både regionala och internationella utställare. Designbase har träffat Tatjana Pannier från TrendSet.

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.