Trends

Trends

En förtrollad jul där kreativa drömmar släpps fria

Julen är en förtrollande tid. Men tänk om man kunde ta sina nära och kära med till ett helt nytt juluniversum, där drömmar och verklighet möts i en förtrollande kombination. Det är temat för Royal Copenhagens julbordsutställning 2022. Och här finns massor av inspiration att hämta.

Trends

Formland är positivt för branschen

394 utställare visade produktnyheter, inspirerade och nätverkade med 9 000 fackbesökare från 27 länder på Formland. Utställarna framhäver ännu en gång värdet av den personliga mässdialogen i mötet med kunderna – även i utmanande tider. Mässan lockade fler utländska köpare än förra gången och köplusten följde med in över landets gränser.

Trends

Så vill vi ha vårt framtida hem

Förvaring, kök och garage viktigast i Sifo-undersökning

Trends

Global instabilitet gynnar lokala producenter

Inflationen slår mot premiumsegmentet

Trends

5 snabba till Hanna Wendelbo

Hanna Wendelbo är formgivare med blommiga mönster som specialitet, aktuell med boken Odla blommor: Annueller från frö till bukett, innovativa vasen Jubel för Klong och tapeter för Midbec.

Trends

Formland omfamnar framtidens konsument

Formland rustar inrednings- och designbranschen för framtiden när mässans höstupplaga går av stapeln 18–21 augusti på MCH Messecenter Herning. Mässan bjuder på nya trender och tendenser, föredrag, workshops och upplevelseuniversum – och ett par game changers.

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.