Interior / Trends

Trends

Ett hållbart Formland – ur ordets alla aspekter

Inspiration är nyckelordet på Formland, som också denna gång tänker nytt och kreativt för att erbjuda besökarna bästa möjliga inköpsplattform och möjligheter att ladda upp med inspiration att ta med sig hem. Det handlar om trendområden, föredrag och på det hela taget att tänka nytt.

Trends

Branschprofilen: Louise Klarsten, VD för Colour House

Louise Klarsten är VD för Colour House, vars verksamhet kretsar kring bland annat trendanalys och färgkodsystem. Här berättar hon om aktuella och framtida tendenser.

Trends

Hållbarhet och ansvar är den röda tråden på Formland

Hållbarhet är det genomgående temat på Formland, som äger rum den 31 januari till den 3 februari. Arrangörerna förväntar sig 390 utställare och 12 500 besökare. Det är som upplagt för en mässa med mängder av inspiration och nya grepp: trendzoner, föredrag och snygga montrar som välkomnar besökarna.

Trends

Julens trender

Julen 2018 kännetecknas av fyra trendsättande stilinriktningar: vivid heritage, eclectic gathering, balanced sobriety och splendid history.

Trends

Nomineringar klara till Formex Nova

Vinnaren presenteras på Formex i augusti.

Trends

Formland i spännande utveckling

Formland bjuder på en rad spännande nya aktiviteter när mässan öppnar i Herning från första till fjärde februari. Man har satt upp ett Christmas-område, hela 430 olika utställare visar upp sina nyheter och det är återigen fokus på nya, up and coming designers.

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.