Interior / Trends

Trends

Formex trender vår/sommar 2022: Harmoni, klarsyn och eskapism

Önskan om att leva harmoniskt och hållbart men också om att fly vardagen ibland sätter tonen för Formex trender för vår/sommar 2022 som presenterades under de digitala mässdagarna.

Trends

Årets färg är ett omaka par

”En kombination av färger som förmedlar ett varaktigt och upplyftande budskap om styrka och hopp”. Så beskriver Pantone färgduon som har utsetts till årets Pantone Color of the Year. En färgkombination som bör återspegla den tid vi befinner oss just nu.

Trends

Shyness grundare visar sitt hem

I en tid när inget kan göras som tidigare gick det inte att genomföra fotoresa. Samtidigt är Shyness i ständigt behov av att visa sortimentet genom bild och miljö för att inspirera till hur textilierna kan användas.

Sponsrat innehåll

Trends

Julens trender 2019

Julen står för dörren och därmed också design- och inredningsbranschens högsäsong. Därför gäller det att vara förberedd och göra allt som är möjligt för att inspirera kunderna till att köpa nytt julpynt och inspirerande gåvor till familj och vänner.

Trends

Ikea ställer om

Hållbarhet i fokus på Democratic Design Days.

Trends

Formex växer på stan

Augustiupplagan av Formex spillde ut över Sommarstockholm med nya Summer Design Week, en satsning på visningar, designsamtal och fester i centrala stan. På mässan minskade besöken något jämfört med i fjol men i gengäld steg antalet beslutsfattare.

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.