Interior / Trends

Trends

Say Cheese!

Waterproof digital camera for kids. Unique and kid-friendly design with fun features and great colours. KidyCam is a sure hit under the Christmas tree this year.

Sponsrat innehåll

Trends

Så vill vi ha vårt framtida hem

Förvaring, kök och garage viktigast i Sifo-undersökning

Trends

Q&A Stefan Nilsson: ”Avsaknaden av nya tankar gör att vi engagerar oss enormt mycket i färg”

Heimtextil, Formland, Maison & Objet och Salone del Mobile för att bara nämna några – ingen åker på så många mässor som trendspanaren Stefan Nilsson. Designbase lyckades fånga honom mellan flighter för att fråga vilka tendenser han ser och vad han tror om mässornas framtid.

Trends

Formex trender vår/sommar 2022: Harmoni, klarsyn och eskapism

Önskan om att leva harmoniskt och hållbart men också om att fly vardagen ibland sätter tonen för Formex trender för vår/sommar 2022 som presenterades under de digitala mässdagarna.

Trends

Årets färg är ett omaka par

”En kombination av färger som förmedlar ett varaktigt och upplyftande budskap om styrka och hopp”. Så beskriver Pantone färgduon som har utsetts till årets Pantone Color of the Year. En färgkombination som bör återspegla den tid vi befinner oss just nu.

Trends

Shyness grundare visar sitt hem

I en tid när inget kan göras som tidigare gick det inte att genomföra fotoresa. Samtidigt är Shyness i ständigt behov av att visa sortimentet genom bild och miljö för att inspirera till hur textilierna kan användas.

Sponsrat innehåll

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.