Business / Trends

Trends

Vestre visar hållbar design i Milano

Jan Christian Vestre brinner för miljön och för att skapa en bättre värld med föremål som vi omger oss med i vårt dagliga liv.

Trends

Trend Formland: Vi är alla ’One of a kind’

Formands trendzon avspeglar den här gången tidens sökande efter det unika och personliga, det sammansatta och det uppfinningsrika.

Trends

Oslo Design Fair går av stapeln 1–3 september

”Äntligen! Efter nästan ett och ett halvt år på hemmakontoret ser vi verkligen fram emot att öppna våra dörrar och träffa alla utställare, besökare och pressen igen”. Det säger Kathrine Tillnes Jansen, chef för Oslo Design Fair.

Trends

LIND DNA INTRODUCERER NY RETAILER-APP

I kølvandet på Covid-19 ændredes det bæredygtige designbrand LIND DNA’s strategiske afsæt sig fundamentalt – fra en virksomhed med et mere traditionelt hovedfokus på B2B til et markant øget fokus på en digital omstilling. En transformation der nu endnu engang understreges med lanceringen af en ny retailer-app.

Sponsrat innehåll

Trends

Branschens vår- och sommarnyheter

Mässorna är stängda över hela Europa. Men det betyder inte att det inte finns massor av spännande, vackra, alternativa och innovativa nyheter i design- och interiörbranschen. Från serviser till stolar och från textilier till blomkrukor och andra dekorativa element till hemmet. Här kan du som är inköpare få en inblick i vilka nyheter som finns på marknaden och kanske få inspiration till nya produkter eller produktsegment som du kan presentera för dina kunder i vår och sommar.

Trends

Boom för trädgårdsläsning 2020

Fokus på hemmet hos Readly

Trends

Together; en stark trend för julen

Christmasworld Trends 2021/22 träffar rätt i tiden och hjälper branschen att komma tillbaka på rätt spår.

Trends

Den välbekanta Formlandstämningen är tillbaka

’One of a kind'. Det är rubriken på Formlands trendzon, men det skulle också kunna vara en samlande rubrik för både Formland och för den tid vi lever i. Coronapandemin har förändrat vårt sätt att tänka. Vi har tagit ett digitalt kvantsprång och samtidigt har vi ännu mer fokus på hållbarhet och individualism – i våra butiker och i våra företag.

Trends

“Inget nytt – allt nytt”

Med det övergripande temat ”Nothing New, Everything New” lanserar Heimtextil sin prendprognos för säsongen AW 21/22 och presenterar designrubriker att arbeta med under hösten och vintern nästa år. Oavsett om du arbetar med textil eller andra inredningskategorier finns här massor av inspiration att hämta för säsongen 2021/22.

Trends

Årets stilar, material och färger

Med alla nationella och internationella mässor avlysta är det viktigare än någonsin att branschen håller sig uppdaterad på vad som händer. Ambiente har släppt sina trender för 2021.

Trends

Rusning efter utemöbler hos Jysk

Företagskunder blir allt fler

Trends

Årets färger 2021 utsedda

Tillfälle att sälja gult och grått

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.