Business / Trends

Trends

En förtrollad jul där kreativa drömmar släpps fria

Julen är en förtrollande tid. Men tänk om man kunde ta sina nära och kära med till ett helt nytt juluniversum, där drömmar och verklighet möts i en förtrollande kombination. Det är temat för Royal Copenhagens julbordsutställning 2022. Och här finns massor av inspiration att hämta.

Trends

Global instabilitet gynnar lokala producenter

Inflationen slår mot premiumsegmentet

Trends

Formland omfamnar framtidens konsument

Formland rustar inrednings- och designbranschen för framtiden när mässans höstupplaga går av stapeln 18–21 augusti på MCH Messecenter Herning. Mässan bjuder på nya trender och tendenser, föredrag, workshops och upplevelseuniversum – och ett par game changers.

Trends

Olika generationers värderingar styr hur de konsumerar

Äldre konsumenter vill i högre utsträckning köpa kvalitet, medan yngre är mer intresserade av hållbarhet. Det visar en Sifo-undersökning som Elfa låtit göra.

Trends

Techtextil, Texprocess och Heimtextil Summer Special: Samlad omstart för globala textilmässor

Techtextil, Texprocess och Heimtextil Summer Special slår upp dörrarna i Frankfurt am Main 16–24 juni. Efter coronauppehållet gläder sig utställare och besökare åt att få träffas personligen och många innovationer och spännande nyheter är redo att presenteras.

Sponsrat innehåll

Trends

Succé för Nordstil

Drygt 12 00 besökare på den första Nordstil Winter som just avslutats i pandemitider var både nöjda och sugna på att lägga ordrar.

Trends

Bra sälj på Oslo Design Fair

Norges viktigaste och mest attraktiva mötesplats för design, arkitektur och hantverk har avslutats. Nästan 9 000 besökare hittade till Lillestrøm.

Trends

Oslo Design Fair: ”Våra besökare kan verkligen se fram emot höstens mässa!”

En kompletterande, parallell mässa för projektmarknaden och ett nytt mat- och dryckkoncept är två av många nyheter när Oslo Design Fair slår upp dörrarna 31 augusti till 2 september.

Trends

Studenter väljer efter pris och hållbarhet

Fysisk inredningshandel håller ställningarna

Trends

Stockholm Creative Edition breddar fokus

Den 18–21 maj äger andra upplagan av det fristående designinitiativet Stockholm Creative Edition rum på olika platser runt omkring i Stockholm. Nytt för i år blir bland annat ett bredare geografiskt fokus och fler event för att locka besökare från allmänheten.

Trends

Formland är tillbaka i form

Formland Spring är nästan tillbaka på samma nivå som före coronapandemin. Det står klart efter att inrednings- och designbranschen samlats i MCH Messecenter Herning för att presentera nyheter, handla, inspireras och nätverka.

Trends

Formland: Alla sinnen måste utmanas

Hela världen har utmanats det gångna året och ett halvt – också design- och inredningsbranschens mässor. Men utmaning är bra, säger Formlands projektledare Flemming Andersen, som ser fram emot att sätta alla sinnen i spel hos både utställare och besökare på Formland i februari.

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.