Business / Trends

Trends

Nu är den här – den nya iRobot® Roomba® i7+, robotdammsugaren som lär känna ditt hem och automatiskt tömmer sin dammbehållare

Med den nya Roomba® i7+ lägger iRobot till minne och handsfreestädning till den intelligenta robotdammsugaren med Clean Base™ Extern Dammbehållare

Sponsrat innehåll

Trends

Trendspaning inför 2019

Trendstefan samlar branschen under årligt trendseminarium i Stockholm (och Malmö).

Trends

Advertorial: Åk på mässa i hjärtat av Europa

TrendSet anordnas i München. Hit kommer branschfolk från inrednings- och livsstilsbranschen två gånger om året till en mässa som framförallt samlar kunder, potentiella kunder och nya kunder från Tyskland, Österrike, Schweiz och Italien. Men även svenska besökare kan ha nytta av mässan, som bjuder på både regionala och internationella utställare. Designbase har träffat Tatjana Pannier från TrendSet.

Trends

En mångfald av trender

Rapport från Tendence-mässan på Messe Frankfurt.

Trends

Nya utställarnamn till Oslo Design Fair

Möbelföretag ser mässan som en intressant arena.

Trends

Identitet på Oslo Design Fair

Temat för Oslo Design Fair är hur design och interiör förmedlar identitet, vilket kommer att utforskas genom utställningar samt via ett fackligt program på mässan, som äger rum för femte gången den 24-26:e januari 2018.

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.