Business / Trends

Trends

Branschens vår- och sommarnyheter

Mässorna är stängda över hela Europa. Men det betyder inte att det inte finns massor av spännande, vackra, alternativa och innovativa nyheter i design- och interiörbranschen. Från serviser till stolar och från textilier till blomkrukor och andra dekorativa element till hemmet. Här kan du som är inköpare få en inblick i vilka nyheter som finns på marknaden och kanske få inspiration till nya produkter eller produktsegment som du kan presentera för dina kunder i vår och sommar.

Trends

Boom för trädgårdsläsning 2020

Fokus på hemmet hos Readly

Trends

5 snabba

till Karin Sköldberg, grundare av pr-byrån Trendgruppen med kunder som Rörstrand, Fiskars, Cervera med flera.

Trends

Det är något speciellt med mötet människor emellan

Det fysiska mötet mellan detaljister och leverantörer kan inte ersättas. Därför är glädjen stor inom branschen att Formland kommer att genomföras i augusti. Från arrangören MCH:s sida har man tagit hänsyn till alla gällande regler och förordningar, för att kunna genomföra en mässa som är både inspirerande och trygg.

Trends

Family matters!

Christmasworlds trend för 2020/21 sätter fokus på det som verkligen betyder något, närhet och en känsla av att höra till. Att ha något gemensamt, att dela något. Det övergripande temat är Family Matters, och de tre trendinriktningarna för årets Jul heter green ritual, silken party och happy get-together.

Trends

Imm går framåt med stormsteg

I och med en ökning i både antalet besökare och utställare har imm nu på allvar fått fäste i designbranschen. Dessutom har man satt fokus på de åtta viktigaste trenderna inom heminredning.

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.