Platsannons

Vi söker en dynamisk och proaktiv KAM för att utveckla vår svenska E-handel

Stelton A/S

www.stelton.com

 • stelton@stelton.dk
 • +45 39 62 30 55
 • Christianshavn Kanal 4 1406 København K
Se företagsprofil  
Jobtitel: KAM E-handel
Anställnings­villkor: Fulltime
Sista ansökningsdag: Snarest muligt
Startdatum: Snarest muligt
Län: Sverige
Skapad datum: 09.06.2022
Ansök  

Du får ansvaret för att säkra och utveckla försäljning av Stelton och RIG-TIG tillsammans med våra premium E-handelspartners. Här gäller det att alltid tänka utanför boxen och teamkulturen är i fokus. Hos oss på Stelton tror vi på att de bästa resultaten realiseras genom samarbete.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter blir att:

 • Skapa relation med kunden och ha ett helhetsansvar.
 • Identifiera och inleda nya kundkontakter.
 • Driva och utveckla vår E-handelstrategi i samarbete med Country Manager Sverige.
 • Samarbeta med vår marknadsavdelning för att tillsammans planera och implementera Steltons varumärke och produkter.
 • Ansvara för att årligen sätta försäljningsbudget och varje månad göra uppföljning och analys av säljresultat samt lönsamhet.
 • Besöka samt planera och hålla i strategiska partnerdagar med våra primära kunder tillsammans med Country Manager Sverige och vår International Sales Director.
 • Medverka på mässor, partnerdagar och säljmöten både i Sverige och i Danmark.
 • Rapportera till och ha ett tätt samarbete med Country Manager Sverige.

Om dig:
Du har dokumenterad flerårig kvalificerad erfarenhet av KAM med fokus på E-handel eller erfarenhet från en E-handlare. Från dina tidigare erfarenheter har du fått kunskap och förståelse om vad ett helhetsansvar för kunden betyder. Du älskar att bygga relationer och att förhandla för att skapa de bästa kommersiella villkoren och du arbetar alltid målfokuserat och proaktivt. Du har idag kunskap om utmaningarna kring gräns- överskridande handel och dess prisstruktur.

Det är viktigt att du har mycket goda kunskaper i Excel samt enkelt för att lära dig Navsion om du inte redan kan vårt affärssystem. Du både pratar och skriver svenska och engelska obehindrat. Självklart har du B-körkort då tjänsten innebär resande och vi erbjuder dig en tjänstebil. Vi sätter stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser att du har en utmärkt analytisk förmåga där du kan fatta egna beslut och skapa strategier i kombina- tion med din känsla och kunskap. Du blir en i vårt team och du är en relationsbyggare som trivs i en dynamisk miljö med hög energinivå och många kontaktytor.

Stelton är ett familjeägt varumärke- och designhus med aktiviteter inom utveckling, produktion och försäljning av designvaror. Stelton önskar att vara det mest innovativa, trendsättande varumärket som bygger på den skandinaviska designfilosofin. Ett varu- märke som världens bästa designer önskar arbeta för.

Intresserad? Skicka in din ansökan!
Vi arbetar med ett löpande urval och önskar att tillsätta tjänsten så snart som möjligt. För frågor kring tjänsten så mailas dessa till Country Manager Sverige Cia Christensson cec@stelton.com eller ring tel. 0708 994214

Tags: Stelton A/S

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.