27.09.2017  |  Interior  |  Accessories

Vill du också ha 'årets färg' i din bostad? - se med här

Sponsrat innehåll Vad är detta?

Den gröna färgskalan har stulit uppmärksamheten på allvar, både på modepodiet och på inredningsmässor över hela världen, och grön har också utropats till 'årets färg'.

I Södahls höstkollektion blir grön också använt flitigt, och den nya badserien Calm fås också i just grön.

Produkterna i den nya Calm serien har alla olika runda och mjuka former, och de utgör tillsammans en spännande, organisk helhet.

Den organiska formen framhävs av glasyren, som är matt och silkesmjuk, och Clam fås med antingen mässing eller gun metal detaljer som ger serien ett exklusivt uttryck.

Serien är tillverkad av stengods och fås i färgerna white, grey, dusty berry, indigo och tea green. Den består av:

Tvålpump till kr. 249,00

Tandborstmugg till kr. 199,00

Toalettborste till kr. 449,00

Dekorationsfat till kr. 319,00

Mer från F&H of Scandinavia AB

F&H of Scandinavia AB

www.fh-ab.se/

  • info@fh-ab.se
  • 8446 3344
  • Kanalvägen 18, 5tr 194 61 Upplands Väsby

Skandinaviens ledande brand & trading house F&H-koncernen är Skandinaviens största grossist inom järnhandeln med mer än 30 varumärken och över 8 000 olika varor i lagret. F&H har 233 anställda i Stockholm, Oslo och Kina, och huvudkontoret ligger i Viborg i Danmark. Innovation står alltid i centrum i hela koncernen. Genom att ständigt utveckla, hitta och marknadsföra nya produ…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.