20.06.2018  |  Interior  |  Textil

Villagatan 1 utökar sin mönsterskatt

En färgskala inspirerad av ädelstenar.

Inför hösten fortsätter det svenska designvarumärket Villagatan 1 att utveckla sina mönster, som är baserade på handmålade original. Kuddarna i den organiska mönsterserien Ozelot kommer i tre varianter, med djupa och mustiga nyanser inspirerade av ädelstenar. För att matcha Ozelot har man även designat nya randiga kuddar, samt att den enfärgade linnekudden Fringe har utökats med fler färger. Alla Villagatan 1:s textiler är i 100 % lin och tryckta i Sverige, med miljövänliga OEKO-TEK certifierade färger samt utan kemiska för- och efterbehandlingar.

villagatan1.com

-JBE

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen. Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hant…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.