18.05.2023  |  Kitchen  |  Tabletop

Äntligen är det glassäsong igen!

Sponsrat innehåll Vad är detta?

Ta din glass till en ny nivå och servera den snyggt i La Rochères dessertskålar.

Glassäsongen är äntligen här och det kräver snygga dessertskålar. Franska La Rochère har ett brett utbud av skålar som passar till både glass och andra desserter. 

Se utbudet här: La Rochère 

La Rochére har tillverkat hantverksglas i Frankrike sedan 1475, vilket gör företaget till Europas äldsta producerande glasfabrik. Med sitt breda utbud av både pressat och munblåst glas finns idag La Rochéres glas över hela världen.

De tåliga, men samtidigt eleganta, glasen är gjorda för att passa både till vardag och fest. Inspirationen för glasen är hämtad ur Frankrikes rika historia och kultur. Glasen genomstrålar kvalitet och samtliga går att diska i maskin.  

Mer från Hippie de Luxe

Hippie de Luxe

www.hippiedeluxe.se/

Hippie de Luxe är distributörer för ett antal noga utvalda varumärken inom bakning, matlagning och köksinredning med högkvalitativa produkter som hjälper dig att lyckas bättre i köket!

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.