Kitchen

Utrustning

Göra ravioli har aldrig varit enklare

Hemgjord pasta har blivit riktigt populärt under pandemin och nu är det enklare än någonsin att göra hemgjord ravioli!

Sponsrat innehåll

Accessories

Rivjärn från OXO

OXO har kommit med en serie rivjärn med etsade rivytor.

Sponsrat innehåll

Accessories

Låt vinet sväva med Doppio

Tyska Zieher utökar sin vinserie Vision med en ny dekanterare.

Sponsrat innehåll

Utrustning

Bamix kraftsamlar i Skandinavien

Från första januari tar F&H över försäljningen av de ikoniska stavmixrarna från Bamix i hela Skandinavien. Det innebär ett nytt och större fokus på varumärket och inte minst större synlighet både i förhållande till återförsäljare och konsument.

Design

Lemon drop - smaken av sommer

Säsongens nya färg från Eva Solo ökar din energi och påminner dig om långa sommardagar, hemgjord lemonad och glittrande smörblommor i det varma solskenet.

Sponsrat innehåll

Accessories

To Go Click och Keep Cool – moderiktiga tillbehör för dig som tänker på miljön

Med termosmuggen To Go Click och termosvattenflaskan Keep Cool kan du ta med dig både varma och kalla drycker till jobbet eller skolan, när du är ute med barnvagnen, är i trädgården eller besöker parken eller på annat sätt är ”on the go”.

Sponsrat innehåll

Food

En helt ny form för en Mepal-hit

Eller kanske rättare sagt en säker Mepal-hit i en ny form? Många känner nämligen utan tvekan redan till Mepal Cirqula, den runda och smidiga allroundskålen som kan användas till alla slags matvaror – både i kylskåpet och frysen.

Sponsrat innehåll

Accessories

Färgstarkt för välbefinnande bakning och till påsk

Påsken innebär ett litet avbrott där det finns möjlighet att göra något extra mysigt. På ett festligt påskbord kan det t.ex. stå hembakta tårtor och bröd, dekorerade ägg och kyckling – allt inramat av iögonfallande och färgstark vårdukning.

Sponsrat innehåll

Food

Rostis framträdande designikon förnyas igen

Margrethe-skålen från Rosti är en klassiker som nu har hållit sig på toppen i nästan 50 år. Samtidigt ger naturligtvis skålen en extra touch av exklusivitet eftersom den har fått sitt namn efter självaste drottning Margrethe av Danmark.

Sponsrat innehåll

Design

Skapa lugn och harmoni med Taupe

Säsongens nya färg från Eva Solo bygger på naturens färger och skapar lugn och djup i hemmet.

Sponsrat innehåll

Design

Eva Solo To Go hjälper till i kampen om ett plastfritt hav

När du väljer en av Eva Solos återanvändbara to go-produkter stödjer du även organisationen ReSea Project och deras arbete med att samla in plast från havet.

Sponsrat innehåll

Utrustning

Få 50% mere køkkenbords plads - Flip Miniovn 8-i-1 fra Shark|Ninja

Shark|Ninja´s 8-i-1 Flip Miniovn tilbereder, flipper og giver dig pladsen tilbage i køkkenet. Ikke nok med mere plads tilbereder den samtidig op til 50% hurtigere end andre miniovne og opvarmer samtidig på bare 60 sek.

Sponsrat innehåll

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.