Kitchen

Food

Duka med säsongens färger

Svalt mintblått, rå grafit eller elegant rutigt – fräscha upp kök och bord med säsongens vackra färger som blåser nytt liv i hemmets viktigaste rum.

Sponsrat innehåll

Tabletop

Ett modernt påskbord med rötter i medeltiden

Det enkla tumblerglaset kan spåras tillbaka till 1600-talet, men har ursprungligen sina rötter i medeltidens festligheter. På den tiden hade glaset dock en rund eller spetsig botten.

Sponsrat innehåll

Utrustning

Hållbar matlagning

Ny serie från Ecopan, med plantbaserad non-stick-beläggning.

Tabletop

Nya dryckesglas som talar till alla sinnen

ROCKS kommer till festen med allt du behöver för din after dinner drink eller ett elegant cocktailparty. Den innehåller också en serie kristallglas i ny skarp design för de mest populära drinktyperna.

Sponsrat innehåll

Utrustning

Funktionella nyheter

Under hösten har Thuesen Jensen lanserat mer än 50 innovativa och funktionella produkter från Rösle.

Ledning & drift

Designbasepriset: Årets butik hittar favoriterna

Sofie Ekeberg och Christian Duivenvoorden som driver Artilleriet tyckte att det saknades en bra köksbutik i Göteborg och bestämde sig för att öppna en egen. Årets butik The Kitchen har gått sin egen väg med en föränderligt sortiment och en inspirerande butikslokal utformad som ett kök.

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.