Interior

Design

Perfekt tonträff

Cooee står för ett skandinaviskt avskalat formspråk och sofistikerade färgtoner. Iden att starta företaget kom till grundaren Catrine Åberg efter en längre vistelse i Australien där hon kom i kontakt med aboriginernas konst och färgsättning.

Design

Jakten på den goda produkten

Note Design Studio uppmärksammas ofta för sin nytänkande design. Till grund för den ligger en kollektiv designprocess där allt är öppet för diskussion och uppdragsgivaren får finna sig i att bli utmanad.

Branschnytt

By Rydéns öppnar showroom i Stockholm

Kombinerar belysning och inredning.

Accessories

Arkitektonisk inspiration

Kristina Dam designar för Carl Hansen & Son.

Ledning & drift

Lysande utsikter

Markslöjd är det lilla slöjdföretaget som expanderade internationellt men har kvar sina rötter i den västgötska myllan. Den rådande hyperkonkurrensen tacklar företaget med varumärkesbyggande och innovation, berättar e-handelschefen Johan Lindell.

Ledning & drift

Broste Copenhagen: Ett inredningshus med hållbara ambitioner

”Vi har rört oss från att vara en ljusgrossist till att bli ett inredningshus”. Det berättar Broste Copenhagens VD, Kim Larsen. Hans vision för verksamheten har vuxit, inte minst i form av ett samspel mellan god design och hållbarhet i kombination med Broste Copenhagens DNA.

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.