Dining

Tabletop

Evig glädje från Villa Collection Denmark

Form och funktion bildar en högre enhet i Villa Collection Denmarks vackra mugg Evig. Porslinsmuggarna har fantastiska ytor och unika färger som gör varje mugg till ett stycke konsthantverk – som gör att kaffet och teet smakar extra gott.

Sponsrat innehåll

Tabletop

Rytmisk design - Luna brödkorg och värmeljushållare

Snygg och karaktärsfull design på samma gång, det är vad du får med den nya Luna brödkorgen och de klassiska värmeljushållarna. I designen har formgivarna Halskov och Dalsgaard lekt med spelet som uppstår när man blandar olika material. Utskärningarna är knivskarpa i det mattlackerade rostfria stålet. Det öppnar för mjukheten och det taktila hos den sandfärgade bomullspåsen

Sponsrat innehåll

Food

Nya vackra snölandskap från Pillivuyt

Vinter är en vacker och poetisk servis som Pillivuyt har skapat i samarbete med designern Dorthe Mathiesen.

Sponsrat innehåll

Tabletop

En modern klassiker

Dukningen och presentationen av maten är en stor del av det mys och den gemenskap som vi förknippar med måltiderna. Nu kan du komplettera det vackert dukade bordet med de senaste produkterna – brödkorg och hushållspappershållare – i den populära och prisbelönta designserien Emma.

Sponsrat innehåll

Tabletop

Feminin fläkt på en klassiker

Denna höst lanseras EM77 termoskanna och Stelton brödpåse i en delikat Lavender. En färg med en touch av dusty rosa men med en blå underton för en skarpare nyans. Med kaffe eller te i termosen och varma frallor i den ikoniska brödpåsen så är allt klart för en bra start på dagen

Sponsrat innehåll

Tabletop

BITZ planterar ett nytt träd

Wood betyder trä – och är också namnet på den nya grundfärgen från BITZ, som nu pryder några av de populäraste klassikerna från varumärket. Från muggar och tallrikar till fat och skålar.

Sponsrat innehåll

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.