Dining

Textil

En vit jul

Georg Jensen lanserar jubileumsduk

Food

Grillstekning på köksbordet

Sage har skapat ett mästerverk av en avancerad panini-grill. En precisionsgrill, som kan placeras på köksbordet och fällas ut till en stor grillyta, där temperaturen kan ställas in oberoende på varje vändbar stekplatta*

Sponsrat innehåll

Branschnytt

Rörstrand och Cancerfonden – ett samarbete i rosa anda

Tillsammans är vi starka. Rörstrand fortsätter att bidra till kampen mot cancer och vi tror att den styrka som krävs hittas i gemenskapen med andra. Därför stödjer vi Rosa bandet i år igen. I kampanjen ingår hela Höganäs Keramik serien med fokus på årets rosa nyhet Vildros.

Sponsrat innehåll

Utrustning

Duka bordet med rustikt porslin

Höstens nyhet från Pillivuyt består bland annat av ovalt porslin i den vackra, organiska serien Boulogne som ger dig möjlighet att skapa en unik och levande bordsdukning inspirerad av Boulogne-skogen nära Paris.

Sponsrat innehåll

Tabletop

En glödande höst

Med sin unika glasyrteknik har den karakteristiska stengodsserien från BITZ för länge sedan visat sitt värde på middagsbordet, och den här säsongen kan det populära varumärket presentera ännu en nyhet som får maten att se mer inbjudande ut än någonsin!

Sponsrat innehåll

Food

Grattis till Mumintrollen

Om du var barn på 70-talet minns du helt säkert Mumintrollen från bl. a TV. Dessa små, vita trollväsen från Mumindalen har fascinerat barn och vuxna i flera generationer – och gör så fortfarande. Inte minst som te!

Sponsrat innehåll

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.