Dining

Tabletop

Plisserade nyheter

Pillivuyt utvidgar serien Toulouse med nytt porslin för en personlig dukning.

Tabletop

Nyheter i Toulouse-serien

NYHET: Med de tre nya tilläggen till Pillivuyts Toulouse-serie är det nu ännu enklare att skapa en bordsdukning utöver det vanliga.

Sponsrat innehåll

Branschnytt

Körglädje från Kay Bojesen

Även om Kay Bojesen arbetade i klassiska material som silver och trä var han ovillkorligen en framtidsman. Som funktionalist fascinerades Bojesen av tidens strömlinjeformade linjer och moderna mekanik, och när bilboomen verkligen tog fart på 1930-talet inspirerade den honom till en rad dynamiska mönster. Hit hör Limousinen, skapad i samarbete med möbelarkitekten Ole Wanscher, som bland de enklaste och mest eleganta, och nu rullar Kay Bojesen Denmark ut den lyxiga cabrioletmodellen ur garaget i två varianter bestående av både körglädje och snygg design.

Sponsrat innehåll

Tabletop

Ta med lite av höstens färgpalett till bordet

Hösten är en av de mest färgrika årstiderna. När trädens löv på hösten flammar upp i röda och gula nyanser bjuder det vackra höstscenariot in till mys och trivsel.

Sponsrat innehåll

Branschnytt

Ny personlighet i blomstergarderoben

Bjørn Wiinblads värld har alltid kännetecknats av starka kvinnofigurer och fantasifulla blommor. För blomster- och designfans är det ett rent nöje att hålla i en Wiinblad-vas. I och med lanseringen av vasen Eva presenterar Bjørn Wiinblad Denmark dessutom en ny designpersonlighet, en tolkning av Wiinblads karakteristiska DNA som modern och trendriktig brukskonst. Eva finns i två storlekar med klänningar i trendfärgerna gul och korall. De är som gjorda för tidens eklektiska inredning och stora buketter där tumregeln är more is more.

Sponsrat innehåll

Tabletop

Grönt på frukostbordet

Box-It lanseras i ny färg.

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.