Dining

Tabletop

En stark Norm från Gense

En norm är ett uttryck för en social riktlinje – för värderingar som ska säkerställa att vårt sätt att leva och uttrycka oss på håller en viss standard.

Sponsrat innehåll

Tabletop

Unikt porslin från Villa Collection Denmark

Med sin nya porslinsserie Fjord förenar Villa Collection Denmark på ett unikt sätt användning och funktion med en vacker, dekorativ design.

Sponsrat innehåll

Food

HOLM har utrustningen du behöver när det är dags för mys

HOLM har utrustningen du behöver när det är dags för mys Ibland måste man bara få unna sig något lite extra. Som att öppna en flaska gott vin till den saftiga, hälsosamma och välsmakande måltiden, som är Claus Holms signatur.

Sponsrat innehåll

Food

BITZ ger läckerheterna ett lyft

Vi äter även med ögonen. Därför lanserade BITZ en gång i tiden Gastro-servisen, som med en lite mindre ätyta gjorde det lättare att hålla koll på portionsstorleken och därmed leva hälsosammare.

Sponsrat innehåll

Tabletop

Nya motiv i Muminserien

Lilla My och Stinky får nya motiv

Tabletop

Färgglada frestelser från Lyngby Glas

Vackra mönster och fina färger kombineras i serien Sorrento från Lyngby Glas, som än en gång befäster sin status som en modern klassiker. Den gör det med de nya, färgglada assietterna och highball- och whiskyglas.

Sponsrat innehåll

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.