Business

Branschnytt

Formex i augusti blir digital

Pandemirestriktioner tvingar mässan att ställa in

Branschnytt

AIRies indgår samarbejde med bySommer

Fra april 2021 har bySommer indgået samarbejde med AIRies. AIRies tilbyder et stærkt julesortiment.

Sponsrat innehåll

Trends

Branschens vår- och sommarnyheter

Mässorna är stängda över hela Europa. Men det betyder inte att det inte finns massor av spännande, vackra, alternativa och innovativa nyheter i design- och interiörbranschen. Från serviser till stolar och från textilier till blomkrukor och andra dekorativa element till hemmet. Här kan du som är inköpare få en inblick i vilka nyheter som finns på marknaden och kanske få inspiration till nya produkter eller produktsegment som du kan presentera för dina kunder i vår och sommar.

Branschnytt

"In parallel we are also developing a digital complement"

Planning is well under way for Formex in August 2021. So we've taken the opportunity to ask our project manager, Sara Ek, a few quick questions about what's going on at the moment.

Sponsrat innehåll

Branschnytt

Digital inspiration på Stockholm Design Week

Stockholm Design Week i februari blev ett i stort sett helt digitalt evenemang. Frånvaron av fysiska möten lämnade ett tomrum, men inköpsarbetet kunde lösas på annat sätt och trots pandemin satsade flera aktörer med nya varumärken och butiker.

Branschnytt

Uno Form öppnar studio i Göteborg

Mer intimt koncept än showroom

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.