07.10.2019  |  Kitchen  |  Food

Är ni redo för Halloween?

Sponsrat innehåll Vad är detta?

När hösten knackar på så närmar sig även Halloween med stormsteg. Till Halloween har Nordic Ware ett brett utbud av lagom läskiga pch lekfulla formar.

Amerikanska Nordic Ware tillverkar bak- och köksprodukter av högsta kvalitet med skandinavisk, fantasifull design. De mest kända produkterna är kakformarna under varumärket Bundt® som finns i över 70 miljoner hushåll över hela världen.

När hösten knackar på så närmar sig även Halloween med stormsteg. Till Halloween har Nordic Ware ett brett utbud av lagom läskiga pch lekfulla formar. Allt från döskalleformar i olika storlekar till spökhus och gravstenar. Allt för att bygga upp det perfekta dessertbordet till Halloweenfesten!

Nordic Ware's formar hittar du här: https://hippiedeluxe.se/varumarken/nordic-ware/

Mer från Hippie de Luxe

Hippie de Luxe

www.hippiedeluxe.se/

Hippie de Luxe är distributör för ett antal noga utvalda varumärken inom bakning, matlagning och köksinredning. De produkter vi representerar håller en hög kvalitet och hjälper användarna att lyckas ännu bättre i köket.

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.