15.05.2023  |  Furniture  |  Design

3daysofdesign: Formland och Magasin bjuder in till utställningen Terrassen & Salonen

Sponsrat innehåll Vad är detta?

När 3daysofdesign går av stapeln 7–9 juni 2023 i Köpenhamn, slår varuhuset Magasin i samarbete med interiör- och designmässan Formland för första gången upp dörrarna till den exklusiva utställningen Terrassen & Salonen.

Kurerad utställning av Formland och Magasin

Formland och Magasin presenterar en kurerad utställning på Magasin, det legendariska varuhuset i Köpenhamn, under namnet Terrassen & Salonen. Utställningen fokuserar på livsstil, design och inredning i både inne- och uterum.

”Vi är mycket glada över samarbetet med Magasin. Det är en unik möjlighet att skapa en utställning mitt i det historiska och vackra varuhuset i hjärtat av Köpenhamn. Utställningen är strategiskt placerad i förhållande till 3daysofdesign, då mycket händer i området omkring St. Kongensgade, Bredgade och Kgs. Nytorv. Vi förväntar oss därför en massa besökare under de tre dagarna”, säger Mads Arlien-Søborg.

Utställningen på Magasin kan upplevas på den imponerande takterrassen i sal 2 och i den imponerande Kong Hans Salen. Samarbetet mellan Formland och Magasin utgår från en gemensam passion för att presentera design och inredning som en viktig aspekt inom livsstil – och samtidigt är den resultatet av ett mångårigt samarbete.

Växande utomhustrend på Terrassen

Utomhuslivet har på allvar slagit igenom hos skandinaverna, och tendensen blir allt starkare då vi önskar en starkare koppling till naturen och livet utomhus. För att porträttera denna trend etableras en utomhusoas som bara måste upplevas på Terrassen på Magasin, där design och livsstil kommer slå ut i full blom.

Utställningen på Terrassen kommer att presenteras som en helhetsupplevelse där de besökande får möjlighet att upptäcka allting inom både möbler, mat, mode och accessoarer från utställare som Sika, Plio, Morsø, Hay, Nordisk med flera. Det finns med andra ord goda utsikter för en komplett och omfattande utomhusmiljö.

Spirande designinspiration i Salonen

Det kommer även finnas tillgång till en blomstrande inspirationsrunda i den imponerande Kong Hans Salen, där stämningen från franska salonger och gallerier skapar bördig jord för utställningen Salonen.

I denna sal väntar en estetisk sinnesupplevelse i ett spännande universum dekorerat med exklusiv design, vackra möbler, konstnärlig belysning och inspirerande textilier, tryck, glas och keramik.

Salonen bjuder på ett mångsidigt utbud av utställare som bland annat inkluderar Studio About, Our Society, Jore Copenhagen, Fundamental Berlin, Oxdenmarq och Reevein.

Bli en del av utställningen ”Terrassen & Salonen”

Vi har fortfarande enskilda platser kvar för varumärken som önskar vara en del av utställningen. För anmälan eller frågor, kontakta:

Mads Arlien-Søborg, kurator
hello@madsarliensoeborg.dk

Charlotte Hedegaard Johannesen, kurator
chr@mch.dk

Flemming Andersen, projektledare
fla@mch.dk

Mer från Formland

Formland

www.formland.dk

The Formland trade fair has existed for 33 years and has a passion and love for design and interior. This is where the design industry meet, business networks are build, deals are signed and shops are updated with a mass of design and interior news. In other words, Formland is a community for the entire industry. At Formland, you will get an overview of news, trends and tendencies within Scan…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.