Bloom

Design

Byon öppnar en egen värld – med en livsstilskollektion mellan fashion, sport och inredning

Byon är ett sätt att leva, något varumärket nu tagit till nästa nivå. Med temat ”Come and play with us” öppnar man dörrarna mellan fashion, sport och inredning. Kollektionen innehåller textilier i glada och explosiva färger förenat i en lekfull mix av rutor och ränder. Det här är en kollektion som höjer ribban, pushar tempot och framför allt sätter stilen. Men den är också en del av något större, öppningen av Byon’s egen värld.

Sponsrat innehåll

Trends

5 snabba till Malin Hidesäter

Malin Hidesäter, projektledare för branschorganisationen Blomsterfrämjandet, som tipsar om användning av snittblommor och krukväxter.

Outdoor

Ingen mer kanttråd med den nya robotgräsklipparen Segway Navimow

Den rör sig tyst och exakt över komplex terräng utan behov av kanttråd, är utrustad med innovativa funktioner samt en lättanvänd app med inställning av off-limit-zoner.

Sponsrat innehåll

Accessories

Duka upp till påsk

Påsken är på ingång och längtan att pynta hemma vaknar till liv. Gula, trendiga toner tillsammans med rustika detaljer signalerar vår. Hos oss hittar ni inredning som lyfter högtiden, men också funkar fint efter påsk.

Sponsrat innehåll

Utrustning

Odling för små

Trädgårdsredskap för barn från Fiskars

Outdoor

Ge friluftslivet extra glöd

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.