Dining

Tabletop

Vintersport och blandade känslor

Herr Brisk pryder Arabias säsongsservis

Textil

Stark skönhet från Södahl

Med Pure Linen presenterar Södahl nya, vackra bastextilier i linne som är starka på alla sätt och som ger nytt liv och edge till heminredningen.

Sponsrat innehåll

Tabletop

Kärlek vid första ögonkastet

Första bokstäverna i Moomin by Arabias nya alfabetskollektion

Tabletop

Elegant styrka från Lyngby Glas

Med Torino lanserar Lyngby Glas en serie vackra, lätta glaskoppar och muggar som är perfekta för både varma och kalla drycker.

Sponsrat innehåll

Tabletop

Evig glädje från Villa Collection Denmark

Form och funktion bildar en högre enhet i Villa Collection Denmarks vackra mugg Evig. Porslinsmuggarna har fantastiska ytor och unika färger som gör varje mugg till ett stycke konsthantverk – som gör att kaffet och teet smakar extra gott.

Sponsrat innehåll

Tabletop

Rytmisk design - Luna brödkorg och värmeljushållare

Snygg och karaktärsfull design på samma gång, det är vad du får med den nya Luna brödkorgen och de klassiska värmeljushållarna. I designen har formgivarna Halskov och Dalsgaard lekt med spelet som uppstår när man blandar olika material. Utskärningarna är knivskarpa i det mattlackerade rostfria stålet. Det öppnar för mjukheten och det taktila hos den sandfärgade bomullspåsen

Sponsrat innehåll

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.