Interior

Design

Rörande nyheter från Lyngby Glas

De rörformade nyheterna Tube och Tubular från Lyngby Glas är mycket mer än bara vaser. Med sitt unika formspråk är de i sig själva vackra glasskulpturer som är i linje med varumärkets essens – och de står skarpt som ett par moderna klassiker.

Sponsrat innehåll

Textil

ARKET blir första beställare av RMS-certifierade mohairpläda

Stackelbergs mohairplädar i RMS tillverkas i en kedja där alla led i produktionen är certifierade enligt den nya Responsible Mohair Standarden (RMS). Den första kollektionen i RMS har beställts av ARKET och kommer att finnas i kedjans hemsortiment från och med oktober i år.

Sponsrat innehåll

Bad

Tänd för en lugn stund

Hjälp myset och lugnet på vägen med milda doftljus och doftpinnar från INU. De fina små burkarna både pryder och sprider en mysig stämning – och så kan de återanvändas när rumsdoften tar slut.

Sponsrat innehåll

Bad

Ny vardagslyx från Södahl

Vi använder den hela tiden. På morgonen efter att vi duschat, till att torka händerna på i köket eller när bebisen ska svepas om efter badet.

Sponsrat innehåll

Textil

En gåva genom generationer

Nordicmodern presenterar mattan VK-5

Brukskonst

Tio nominerade till Cerveras Hantverksstipendium utsedda

Vinnaren utses första oktober

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.