Kitchen

Food

Morsø serverar elegant hantverk

Den nya skärbrädan från Morsø ingår i Foresta-serien, som består av snygga köksredskap i kvalitetsmaterial och klassisk design – med en modern twist.

Sponsrat innehåll

Food

National bagedag med Ninjas innovative kombi-damp funktioner

National bagedag falder torsdag i efterårsferien, og og har du børn derhjemme er det oftest et hit at tage dem med i køkkenet. Find et par opskrifter frem og lave dem med Ninja.

Sponsrat innehåll

Food

National madspildsdag - fokus på forbyggelse og reduktion af madspild med Zip Top

Danmarks nationale madspildsdag ligger samme dag som FN’s internationale madspildsdag. Verdens lande opfordres til at sætte fokus på forebyggelse og reduktion af madspild. På verdensplan er FN-målet 50 pro- cents reduktion inden 2030.

Sponsrat innehåll

Utrustning

En framgångsrik resa på en svår marknad

De senaste åren har varit händelserika. Tillväxten har varit stor men även utmaningarna. Fun Nordic har varit på en resa som har bjudit på ett nytt eget varumärke, ny hemvist och en expansion av till hela Skandinavien och Tyskland.

Design

Sage - Följ med på säsongens gröna våg

Låt naturen slå ut i hemmet med säsongens färg sage från Eva Solo.

Sponsrat innehåll

Tabletop

Upplev vinets fulla potential

Höst och mysiga vinmiddagar, det hör väl ihop? För att uppleva vinets fulla potential i höst krävs glas som framhäver vinets egenskaper på bästa sätt. Ziehers banbrytande serie Vision gör precis det!

Sponsrat innehåll

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.