Adexi A/S

www.adexi.se/

Produkter:

Köksutrustning

Om

Adexi Group är en del av Elof Hansson Holding och är en av de största importörerna och leverantörerna av elektriska hushållsapparater. Adexi Group har ett stadigt fotfäste i Skandinavien och exporterar till Tyskland och andra europeiska marknader. Med egna starka märken som Melissa, Exido och Ideline samt en lång rad licensierade märken som Hello Kitty och Swarovski, omfattar vi alla prissegmen…

Läs mer  

Om

Adexi Group är en del av Elof Hansson Holding och är en av de största importörerna och leverantörerna av elektriska hushållsapparater. Adexi Group har ett stadigt fotfäste i Skandinavien och exporterar till Tyskland och andra europeiska marknader. Med egna starka märken som Melissa, Exido och Ideline samt en lång rad licensierade märken som Hello Kitty och Swarovski, omfattar vi alla prissegment på marknaden. Vi har en stark position hos konsumenterna, vilket resulterar i mer än 14 miljoner sålda enheter samt lansering av över 100 nya produkter varje år. Vi har vårt huvudkontor i Skødstrup utanför Århus i Danmark, och ett eget kontor i Kina. 

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.