Adexi AS

www.adexi.dk

  • mpe@adexi.se
  • +46709508666
  • Grenåvej 635A 8541 Skødstrup Danmark

Produkter:

Köksutrustning

Om

Adexi Group är en del av Elof Hansson Holding och är en av de största importörerna och leverantörerna av elektriska hushållsapparater. Adexi AS har ett stadigt fotfäste i Skandinavien och exporterar till Tyskland och andra europeiska marknader. Med egna starka märken som Melissa, Gastronoma och Orange County Smokers samt Mumin på licens. Vi ha…

Läs mer  

Om

Adexi Group är en del av Elof Hansson Holding och är en av de största importörerna och leverantörerna av elektriska hushållsapparater. Adexi AS har ett stadigt fotfäste i Skandinavien och exporterar till Tyskland och andra europeiska marknader. Med egna starka märken som Melissa, Gastronoma och Orange County Smokers samt Mumin på licens. Vi har en stark position hos konsumenterna, vilket resulterar i mer än 14 miljoner sålda enheter samt lansering av över 100 nya produkter varje år. Vi har vårt huvudkontor i Skødstrup utanför Århus i Danmark, och ett eget kontor i Kina. 

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.