Affari of Sweden

www.affariofsweden.com

Produkter:

Accessories, Belysning, Bordsserviser och bordkonst, Brukskonst, Hemtextil, Inredning, Konst och dekoration, Möbler

Om

Resan började 1998 när de tre grundarna förenades med visionen att erbjuda hantverk i spännande material och färger. Ljustillverkning blev resans startskott och än idag tillverkar vi handgjorda COTE NORD ljus. Sortimentet har sedan dess utvecklats och vi kan idag med stolthet erbjuda ett sortiment skapat av kunskap och tradition.

Vår vision…

Läs mer  

Om

Resan började 1998 när de tre grundarna förenades med visionen att erbjuda hantverk i spännande material och färger. Ljustillverkning blev resans startskott och än idag tillverkar vi handgjorda COTE NORD ljus. Sortimentet har sedan dess utvecklats och vi kan idag med stolthet erbjuda ett sortiment skapat av kunskap och tradition.

Vår vision är: ”Att inspirera till en unik känsla i alla rum, för alla tillfällen”.
Vi erbjuder tidlösa inredningskollektioner, skapade av kunskap och tradition som håller över generationer.

En viktig inspirationskälla för oss är resor där vi träffar lokala hantverkare runt om i världen. Vi inspireras av människorna, maten, färgerna och kulturen. Vi utmanas av att återbruka och skapa nytt från gamla saker och traditioner som vi upplever längs resan. I möten bortom det vanliga hittar vi unika produkter för varje tillfälle som lägger grunden till våra nya kollektioner.

Affari of Sweden AB tillhör idag Stommen Group AB tillsammans med Brafab, Furninova och Conform. Vi är cirka 40 anställda på huvudkontoret i Osby där vi även har lager, ljusproduktion samt ett 300 m2 stort showroom.

Välkomna till oss!

Brands

Kök & servering - Affari of Sweden

Duka ditt bord för fest, skratt och djupa samtal. Gedigna och tidlösa skärbrädor, förvaringsburkar, bringare, skålar, fat, tallrikar och glas förenklar ditt jobb i köket. Mixa material och design inspirerade av både historia och samtid. Keramik, rostfritt stål, glas och porslin med rena klassiska linjer står sida vid sida med mer ornamenterade artiklar i mjukare formspråk. Vi erbjuder bra basprodukter som hjälper dig att lyckas i köket.

Kök & servering >>

Möbler - Affari of Sweden

Hos oss finner du moderna, klassiska, trendiga, återvunna och lättplacerade möbler till hemmets alla rum. Vi erbjuder en personlig blandning av noga utvalda möbler för en unik livsstil. Våga mixa och matcha gammalt och nytt trä, metall, marmor och läder. Genom att inreda med olika sorters möbler skapar du ett personligt och ombonat hem.

Möbler >>

Inredning - Affari of Sweden

Ditt hem berättar vem du är och vad du tycker om. Här finns minnessaker blandade med trendiga inredningsdetaljer. Noga utvalt och mixat på ett personligt sätt. En plats full av positiv energi där du kan ladda batterierna och vara dig själv.

Inredning >>

Accessoarer - Affari of Sweden

Väskor, handdukar och stråhattar i naturliga material och trendig design ger en stor känsla av vardagslyx. En känsla som vi önskar oss själva, våra nära och kära. Öka ditt välbefinnande genom att omge dig med saker du älskar. Varför inte köpa en present till dig eller någon du tycker om? Något som ökar känslan av att vara speciell. Unna dig att må bra varje dag, i ditt eget rum – din plats att längta till.

Accessoarer >>

Återvunnet - Affari of Sweden

Här hittar du modernt återbruk och nytolkad tradition när den är som bäst. Med fantasi, kreativitet och kärlek ger vi dessa skatter nytt liv. Serien handplockas av våra designers med visionen att inspirera till en unik känsla i alla rum, för alla tillfällen. När du beställer ur detta sortiment kommer du att få likvärdiga produkter men inte exakt de du ser på bild. Låt unika artefakter och sällsynta föremål bli älskade detaljer i ditt hem. Varje föremål har sitt eget uttryck, precis som du och jag.

Återvunnet >>

Ljus - Affari of Sweden

Ljus är en älskad stämningshöjare. Ett ljus kan ses som en symbol för hopp och närvaro och är en utmärkt gåva att ge bort till någon du tycker om. Tänd ljus hemma till vardag och fest, ute eller inne. Det finns alltid en bra anledning att njuta av lågans mysiga sken. Vi erbjuder ett brett sortiment av ljus i vackra förpackningar, för varje tillfälle och för alla stilar.

Ljus >>

Säsong - Affari of Sweden

Man brukar säga att “var tid har sin tjusning”, och visst är det väl så? Under höstens och vinterns lediga dagar kryper vi gärna upp i soffan, tänder ett ljus och virar in oss i en mysig filt med en god kopp te i handen. Samtidigt bjuder våren och de långa sommarkvällarna in till odling och andra utomhusaktiviteter. Högtiderna står för höjdpunkterna mitt i varje säsong och vi gläds åt att få dekorera hem och trädgård utifrån en mix av både nytänkande och tradition. Med små medel kan vi skapa en stor förändring i vår omgivning. Ljusslingor och hängande dekorationer i form av änglar, julkulor eller påskägg skapar tillsammans med säsongens tidstypiska växter och blommor den perfekta stämningen.

Säsong >>

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.