26.09.2018  |  Dining  |  Tabletop

Alfi Juwel – termoskannan som blivit en ikon fyller 100 år

Sponsrat innehåll Vad är detta?

En av världens mest kända termoskannor firar sitt 100-årsjubileum. Detta firas med en exklusiv jubileumsutgåva av Juwelen i polerat stål.

Alfis termoskanna, Juwel, är en av de fåtal produkter som har blivit en riktig klassiker – en tidlös och unik designikon som är vacker i sig och passar alla inredningsstilar. Sedan 1918 har den med sin eleganta och vackra profil varit termoskannans okrönta kung och under årens lopp har den funnits hos den tyska kanslerns, på ambassader, företag och i hem över hela världen. Än i dag är designen lika klassisk och modern som för hundra år sedan.

Juwelen formgavs ursprungligen för de amerikanska järnvägarna, men blev snabbt ett eftertraktat designföremål runt om i världen. Det berodde bland annat på att såväl presidenter som filmstjärnor serverades med den eleganta och stilfulla termoskannan. 

Juwel i 100-års jubileumsutgåva

Alfi firar 100-årsdagen för termoskannan Juwel med en exklusiv jubileumsutgåva i polerat stål och naturligtvis har den precis som de ursprungliga kannorna tillverkats i Tyskland. Isoleringsegenskaperna är faktiskt rätt imponerande, eftersom oavsett om den är fylld med kaffe, te eller vatten, så kan den hålla innehållet varmt i upp till 12 timmar eller kallt i 24 timmar.

Juwelens hällsystem är mycket enkelt att använda, eftersom du kan hälla med en hand utan att riskera spill på bordet. Med Alfis termoskanna, Juwel, får du en garanterat ikonisk och tidlös design på bordet för många år framöver – kort sagt design som aldrig går ur mode!

Juwel termoskanna 1l, 100-års jubileumsutgåva pris 2599 kr. 

Mer från Sebastian AB

Sebastian AB

www.sebastian.se

Sebastians historia i kort1939: Thuesen Jensen grundas av A. Thuesen Jensen1971: Verksamheten omvandlas till aktiebolag, Thuesen Jensen AS1985: Svensk filial öppnas, dotterbolag, Sebastian AB1990: Norsk filial öppnas, dotterbolag, Bastian AS Allt för kök och bord Sebastian AB är ett skandinaviskt house of brands med flera av de starkaste varumärkena inom kök och bord, bl a Pillivuyt, Alf…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.