11.05.2020  |  Dining  |  Tabletop

Allt du kan önska dig

Sponsrat innehåll Vad är detta?

Med Södahls äventyrliga, uppfriskande födelsedagsduk skapar du den rätta födelsedags- och feststämningen på nolltid.

Gör duken till en tradition, ett stående inslag i bordsdukningen för alla födelsedagar i familjen, och gå på upptäcktsfärd igen och igen i de många färgglada motiven.

Födelsedagar är något alldeles extra, och den nya, fina duken presenterar på ett underfundigt sätt receptet på allt som en riktigt bra födelsedag ska innehålla. Med söta budskap som ’AY HORAY’ och små illustrationer av varmkorv, ballonger, lakritsgodis, ananaser, presenter, glass, jordgubbar och cupcakes sprider duken en varm glädje och fångar perfekt allt som ditt hjärta önskar av en födelsedag.

Duken är OEKO-TEX®-producerad och tillverkad av 100 % bomull med en tunn akrylbeläggning. Med antiglid på baksidan och en praktisk yta som enkelt kan torkas av med en trasa är duken en ny must have för de kommande födelsedagarna i hemmet. 

Du hittar Södahls produkter på www.soedahl.se hos ett stort antal järnaffärer och varuhus.

Födelsedagsduk (säljs som metervara) SEK 179,00. 

Mer från F&H of Scandinavia AB

F&H of Scandinavia AB

www.fh-ab.se/

  • info@fh-ab.se
  • 8446 3344
  • Kanalvägen 18, 5tr 194 61 Upplands Väsby

Skandinaviens ledande brand & trading house F&H-koncernen är Skandinaviens största grossist inom järnhandeln med mer än 30 varumärken och över 8 000 olika varor i lagret. F&H har 233 anställda i Stockholm, Oslo och Kina, och huvudkontoret ligger i Viborg i Danmark. Innovation står alltid i centrum i hela koncernen. Genom att ständigt utveckla, hitta och marknadsföra nya produ…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.