30.09.2019  |  Bloom  |  Branschnytt

Allt på en bräda

Sponsrat innehåll Vad är detta?

Den är både praktisk och snygg - den nya RAW partybrickan av teakträ är praktisk för sommarens många trädgårdsfester och fin att titta på med sin varma glöd och vackra former, och så kan man vända den om och om igen.

RAW lanserar nu en elegant partybricka i vackert teakträ. Den lilla partybrickan placeras lätt ovanpå glaset, så att man kan bära mat och dryck med en hand medan man den andra handen kan användas för att äta med - och för artiga handtryck eller kärleksfulla kramar.

En snidad fördjupning i botten säkerställer att den praktiska partybrickan inte glider av glaset medan kanterna på toppen håller maten på plats. Kan också användas ovanpå en mugg när du serverar kaffe och småkakor.

129:- SEK för 2 st.

Närmaste återförsäljare finns på telefon +45 87490900 eller på https://www.aida.dk/

För vidare pressinformation, bilder eller riktning för styling och fotografering, vänligen kontakta Oxholm Communication på +45 50591827 eller skriv till oxholmcommunication@gmail.com.

Tags: aida a/s

Mer från aida a/s

aida a/s

https://www.aida.dk/

  • mail@aida.dk
  • +45 8749 0900
  • Grenaavej 635 A 8541 Skoedstrup Denmark

aidaDansk design virksomhed, der designer, udvikler og producerer dagligt design til hjemmet.Aida dækker det daglige middagsbord med service, glas, bestik, køkkenudstyr og gaveartikler i et funktionelt design og god kvalitet til hverdags priser.Tæt samarbejde med nogle af de mest talentfulde danske designere og kunstnere samt nære relationer til producenter over hele verden gør at aida kan levere…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.