24.03.2022  |  Dining  |  Food

BITZ ger läckerheterna ett lyft

Sponsrat innehåll Vad är detta?

Vi äter även med ögonen. Därför lanserade BITZ en gång i tiden Gastro-servisen, som med en lite mindre ätyta gjorde det lättare att hålla koll på portionsstorleken och därmed leva hälsosammare.

Men hälsa är också att skämma sig bort sig själv då och då – med en vacker presentation av läckerheter.

BITZ ger nu tårtan och andra godsaker ett lyft med sitt nya tårtfat på fot. Stengodsfatet, som matchar BITZ andra artiklar i stengods perfekt både vad gäller design och färger, är som gjord för att servera barnens favoritbakverk eller farmors födelsedagstårta när vänner och familj ska skämmas bort.

Kakor och konfektyr

Det nya fatet är i sig ett läckert tillskott till bordsdukningen, och bara fantasin sätter gränser för vilka delikatesser man fyller det med.

Allt från cupcakes och macarons till julgodis och vårens söta påskägg får ett litet extra lyft när de läggs upp på tårtfatet. Och om det ska vara hälsosamt ser en rad smörgåsar precis lika aptitretande ut på nyheten från BITZ.

Vackert och blankt

Tårtfatet gör sig fint på bordet, med sin vackra, blanka glasyr, som finns i tre fantastiska färger – från djupt mörkblå via en romantisk ljusrosa nyans till elegant och diskret krämvitt.

Det nya fatet från BITZ har en diameter på 30 cm och är 5,5 cm högt. Fatet har ett vackert uttryck och sätter bokstavligt talat en hög standard för serveringen av sötsaker.

Tags: F&H Group AB

Mer från F&H Group AB

F&H Group AB

www.fh-ab.se/

  • info@fh-ab.se
  • +46 8446 3344
  • Kanalvägen 18, 5tr 194 61 Upplands Väsby

F&H Group AB är Skandinaviens största heminrednings-brandhouse inom kök, bord, bad och inredning.

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.