15.03.2021  |  Dining  |  Dekoration

BITZ lyser upp med en kraftfull nyhet

Sponsrat innehåll Vad är detta?

En bas i stengods. En cylinder i glas. En LED-lampa. Var för sig låter delarna av det nya hurricane-setet inte som mycket men tillsammans skapar de en vacker oas av ljus som fulländar ett väldukat bord.

Med nya hurricane har BITZ-universumet fått ännu en kraftfull medlem som kombinerar det bästa från flera olika världar. Setet som finns i tre olika storlekar och tre olika färger pryder inte bara ett väldukat bord utan ger även en extra dimension till det mysiga soffhörnet – eller till hallen på en hylla. 

I orkanens öga

En orkan är en kraftig, tropisk storm och precis som alla BITZ-produkter är även dessa hurricanes speciella. I orkanens öga är det dock lugn och ro – och det är där detta set med ljus, bas och skärm platsar.

BITZ hurricanes passar nämligen perfekt för att skapa en varm och mysig atmosfär. Precis som med levande ljus – förutom att varje hurricane har en LED-lampa, som inte bara är praktisk utan även bidrar till att skapa ett bättre inomhusklimat.

Fina färgdetaljer

Hurricane-setet finns i Blue, Green och Pink. Glascylindern är transparent men tonad i en av de tre färgerna och basen i stengods har glaserats i samma färg som den tillhörande cylindern. Setet finns dessutom i tre olika höjder: 11 x 17 cm och 24 cm.

Det minsta ljuset är ett 4,6 cm stort värmeljus som drivs med ett CR2032-batteri medan de 10 och 12,5 cm höga ljusen båda drivs med 3 st. AAA-batterier. Alla tre ljus har en timerfunktion på 6 timmar och är framtagna för att skapa ljus och liv i vardagen.

Mer från F&H Group AB

F&H Group AB

www.fh-ab.se/

  • info@fh-ab.se
  • +46 8446 3344
  • Kanalvägen 18, 5tr 194 61 Upplands Väsby

F&H Group AB är Skandinaviens största heminrednings-brandhouse inom kök, bord, bad och inredning.

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.