09.09.2022  |  Dining  |  Tabletop

BITZ planterar ett nytt träd

Sponsrat innehåll Vad är detta?

Wood betyder trä – och är också namnet på den nya grundfärgen från BITZ, som nu pryder några av de populäraste klassikerna från varumärket. Från muggar och tallrikar till fat och skålar.

Med Wood lanserar BITZ nya, vackra färgkombinationerna som vackert omfamnar skandinavisk heminredning.

Den nya grundfärgen är också ny i BITZ-sortimentet. Men i verkligheten är träets vackra färg lika gammal som tiden själv, och det är naturens egna, tidlösa och vackert dämpade nyanser som är inspirationen till de eleganta färgkombinationerna i nyheterna från BITZ.

Hav, skog, sand

Nordiska, jordnära och neutrala färger är en av de stora inredningstrenderna de senaste åren. Det gäller även den vackra träfärgen Wood, som BITZ elegant kombinerar med tre andra naturfärger: Ocean, Forest och Sand.

Produkternas matta, Wood-färgade utsida kontrasterar fint mot insidans blanka glasyr och ger produkterna ett utseende som är både rustikt och raffinerat – utseendet passar perfekt in i en enkel, avslappnad och samtidigt stilren skandinavisk heminredning.

Välkända klassiker

Med Wood som grundfärg lanserar BITZ både en dessert- och en middagstallrik, en pastaskål samt en salladsskål i två olika storlekar. Den klassiska BITZ-muggen, eleganta, rektangulära serveringsfat samt skålar för t.ex. snacks, skyr eller soppa finns också i vackra Wood-färgkombinationer.

Produkterna är välkända klassiker som sedan lång tid tillbaka har bevisat sitt värde på middagsbordet och till förmiddagskaffet, till fest och till vardags – nu raffinerat insvepta i nya, naturliga färgkombinationer.

Tags: F&H Group AB

Mer från F&H Group AB

F&H Group AB

https://www.fh-group.dk/en/

F&H Group AB är Skandinaviens största heminrednings-brandhouse inom kök, bord, bad och inredning.

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.