06.04.2021  |  Dining  |  Tabletop

BITZ serverar dubbelt upp på designsidan

Sponsrat innehåll Vad är detta?

Egentligen är det mer korrekt att säga att det inte finns en utan två designsidor – i varje fall när det gäller varumärkets populära bordstabletter.

Nu inviger BITZ våren på allvar genom att servera de läckra dubbelt upp-bordstabletterna i två nya, vackra färgkombinationer.

Dubbelt så många användningsområden ger dubbelt så mycket glädje – och dubbelt så mycket glädje betyder att designen håller dubbelt så länge. De karakteristiska BITZ bordstabletterna i starka, moderna färgkombinationer gör sig väl på alla bord – och gör att bordet blir ännu mer väldukat. Hur man än vänder och vrider på dem.

Läcker läderlook

BITZ bordstabletter minimerar inte bara spill och fläckar på det nya, ömtåliga träbordet eller spetsduken som du har ärvt av gammelmormor eller -farmor. De samlar också bordsdukningen och ger den med sin unika design en cool touch. Eller en varm atmosfär om man vänder på dem.

Bordstabletterna kan vändas, vridas och kombineras så att de passar till allt från menyn och temat till humöret. De är designade i en läcker läderlook, som ger det väldukade bordet ett rått och modernt uttryck – och nu finns BITZ bordstabletterna även i färgerna Black/Creme och Wood/Titanium.

Starka grejer

De vändbara bordstabletterna är inte bara snygga, de är också starka; tabletterna är nämligen tillverkade i en praktisk tvättbar design som gör att det går snabbt och enkelt att rengöra dem då och då.

BITZ bordstabletter finns nu i 8 olika färgkombinationer. Tabletterna mäter 46 x 33 cm och fås i förpackningar med 4 st – utformade för att fullända bordsdukningen med en stark look.

Mer från F&H Group AB

F&H Group AB

www.fh-ab.se/

  • info@fh-ab.se
  • +46 8446 3344
  • Kanalvägen 18, 5tr 194 61 Upplands Väsby

F&H Group AB är Skandinaviens största heminrednings-brandhouse inom kök, bord, bad och inredning.

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.