01.03.2019  |  Kitchen  |  Accessories

Brygg ditt te på vägen

Sponsrat innehåll Vad är detta?

Ta med ditt favoritte i bilen på väg till arbetet, på tågresan eller på skogspromenaden. Termosmuggen från Eva Solos serie Nordic Kitchen är designad så att du kan brygga doftande varmt te att ta med direkt i muggen.

Termosmuggen har inbyggt tefilter i locket så att du kan njuta av en kopp nybryggt te på vägen – precis när det passar dig. Teet håller sig varmt i timmar tack vare termosmuggens dubbla väggar med vakuum. Bärremmen och det 100 % täta locket gör det enkelt att ta med sig muggen i farten. Du kan lugnt lägga den i väskan utan att vara rädd för att det rinner ut te i väskan.

Locket är designat med en praktisk klickfunktion som gör det lätt att hantera muggen med en hand, vilket bland annat gör den idealisk att ta med sig i bilen.

Nordic kitchen termostemug 
Pulverlackerat rostfritt stål, plast, silikon. 
Tål maskindisk. 
Volym: 0.35 l. Höjd: 18 cm. Diameter: 7.3 cm

Mer från Eva Solo A/S

Eva Solo A/S

www.evasolo.dk

  • +45 36 73 20 60
  • Måløv Teknikerby 18-20, 2760 Måløv

Eva Solo creates exclusive, Danish-designed furnishing accessories and kitchenware characterised by aesthetic appeal, functionality and high quality.

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.