25.03.2022  |  Furniture  |  Design

Cool minimalism från Villa Collection Denmark

Sponsrat innehåll Vad är detta?

Less is more, sa den tysk-amerikanske arkitekten Ludwig Mies van der Rohe, och med utgångspunkt i just amerikansk ek visar Villa Collection Denmark med möbelserien BAST hur sant det är.

BAST är fyra små möbler, som i all sin enkelhet gör rummet och hemmet fulländat.

Enkla och dekorativa. Eleganta och diskreta. BAST är en svartmålad möbelserie i ek från Villa Collection Denmark, som består av en pall, en hög pall, en bänk och ett skrivbord i harmonierande design, som både tillsammans och var för sig ger hemmets små oaser en elegant och tidlös touch.

Skandinavisk look

De rena linjerna och det lätta uttrycket gör att BAST-serien designmässigt passar perfekt in i en skandinavisk inredningsstil, där den avslappnade atmosfären går hand i hand med elegant enkelhet.

Möblerna kan kombineras på en mängd olika sätt och är till exempel vackra i hallen, i gäst- eller arbetsrummet eller i en myshörna i vardagsrummet. Den höga pallen kan även användas som barstol, och på samma sätt gör sig skrivbordet fint bakom soffan med en lampa, blomma och några böcker på det.

Amerikanskt hantverk

Pallarna har måtten L46,5 och B28 cm och har en höjd på 45 respektive 64 cm. Bänken har måtten L90, B28 och H45 cm, medan skrivbordet har måtten L100, B44,4 och H73 cm. Serien BAST är tillverkad i FSC®-certifierat akaciaträ (FSC-C166612).

BAST från Villa Collection Denmark är skapad för att användas inomhus, men visar med sin tidlösa och formfulländade design på inspiration som hämtats utifrån.

Tags: F&H Group AB

Mer från F&H Group AB

F&H Group AB

www.fh-ab.se/

  • info@fh-ab.se
  • +46 8446 3344
  • Kanalvägen 18, 5tr 194 61 Upplands Väsby

F&H Group AB är Skandinaviens största heminrednings-brandhouse inom kök, bord, bad och inredning.

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.