01.12.2022  |  Kitchen  |  Food

Dags för te

Sponsrat innehåll Vad är detta?

Det finns inget bättre sätt att skapa mysig stämning än en välbryggd kopp te.

Eva Solos termoskanna för te från Nordic kitchen-kollektionen låter doften av nybryggt te sprida sig i hemmet. Brygg och servera teet i samma kanna. Termoskannan för te har ett integrerat filter som lockar fram tebladens aromer, och kannan håller teet varmt i flera timmar. Ställ fram den eleganta nyheten på bordet när vinden viner utanför knuten, och det är dags att njuta av hösten med en god bok eller en mysig stund tillsammans med familj och vänner. Kannans organiska former avrundas elegant av det praktiska handtaget av bambu.

Termoskannan är 100 % droppfri, så att du slipper envisa fläckar på bordet, och termosinsatsen av stål håller teet varmt länge. Handtaget underhålls genom regelbunden inoljning.

Se Termoskannan för te på evasolo.com

Mer från Eva Solo A/S

Eva Solo A/S

www.evasolo.dk

  • +45 36 73 20 60
  • Måløv Teknikerby 18-20, 2760 Måløv

Eva Solo creates exclusive, Danish-designed furnishing accessories and kitchenware characterised by aesthetic appeal, functionality and high quality.

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.