25.03.2021  |  Interior  |  Dekoration

De senaste vårtecknen från Medusa-Copenhagen

Sponsrat innehåll Vad är detta?

Våren är lika med nytt liv som gror och växer. Det gäller naturligtvis också i Medusa-Copenhagens vackra och roliga universum, där en stolt stork just nu förbereder sig för att landa – med en last som är mer än värdefull.

Sedan 1997 har formgivarna bakom Medusa-Copenhagen skapat glädje och framkallat leenden med sitt unika universum av fantasifulla figurer och älskvärda existenser. Duon bakom varumärket har många strängar på sin lyra och designar även praktisk service i Medusa-Copenhagens regi, men just nu är det mer hjärtefrågor än fysiska föremål som varumärket är mammaledigt med.

Storken är i Danmark

Vårens första stork har siktats i Danmark. Den bär snygga pilotglasögon och en cool gammaldags flyghjälm med matchande halsduk, och så lystrar den till namnet Rasmus. Viktigast är dock den dyrbara lasten som storken flyger med, nämligen ett litet, leende spädbarn.

Den charmiga storken Rasmus är naturligtvis ännu en i raden av Medusa vackra och roliga figurer. Du väljer själv om Rasmus ska komma med en liten bebis insvept i en filt med ljusblå eller rosa kant – och om han ska landa för en babyshower eller ett dop.

Handmålad glädjespridare

Rasmus har förberett sig för landning. Han är redo att lysa upp förlossningsavdelningen eller namngivningsfesten med den unika karisma som han har turen att ha, eftersom han är både handgjuten och handmålad. 

Liksom alla Medusa-Copenhagens figurer är även detta säkra vårtecken tillverkat av polyresin. Storken Rasmus är ca 25 cm hög, medan bebisen är ca 5 cm – och båda ser fram emot att skapa mycket glädje när de landar.

Mer från F&H Group AB

F&H Group AB

www.fh-ab.se/

  • info@fh-ab.se
  • +46 8446 3344
  • Kanalvägen 18, 5tr 194 61 Upplands Väsby

F&H Group AB är Skandinaviens största heminrednings-brandhouse inom kök, bord, bad och inredning.

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.