16.03.2020  |  Kitchen  |  Tabletop

Den enda flaska du behöver

Sponsrat innehåll Vad är detta?

Minska din användning av engångsvattenflaskor och kaffekoppar och välj istället en elegantare och mer hållbar lösning! Kambukkas moderna termosflaskor är som gjorda för att ta med sig när du är på språng.

Med ett vackert, färgglatt blommigt tryckt flirtar vattenflaskan ”Reno” med den fashionabla kvinnliga ”shopparen” som följer med i tidens största trender och letar efter nya feminina sätt att uttrycka sin stil. Den dekorativa flaskan håller innehållet varmt i upp till 8 timmar och kallt i 20 timmar och har två lock; vrid på locket i toppen för att dricka, eller skruva av den nedre delen för att lägga i citronskivor eller isbitar.

Till skillnad från ”Reno” kommer den något mindre termosflaskan ”Etna” också i en enklare, enfärgad men trendriktig look, och med sitt smarta 3-i-1-lock är flaskan perfekt för kaffe eller te när du är på språng. Skjutfunktionen gör det enkelt att smutta på innehållet, alltid öppen-funktionen är perfekt för att hälla upp med, och låsfunktionen gör att flaskan är 100 % tät.

”Etna” lovar upp till 5 timmar av varmt innehåll och 11 timmar av kallt, och med den patenterade snapclean®-effekten som gör flaskan lätt att diska, är den en praktisk must-have för den modemedvetna kvinnan som strävar efter återanvändbara men förfinade produkter.

Båda modellerna är tillverkade i rostfritt stål och har vakuumisolering. Inte nog med att de är BPA-fria, de är också 100 % täta. Dessutom kan alla Kambukkas lock diskas i diskmaskin.

Gör något bra för miljön och uttryck din personlighet!

Mer från F&H of Scandinavia AB

F&H of Scandinavia AB

www.fh-ab.se/

  • info@fh-ab.se
  • 8446 3344
  • Kanalvägen 18, 5tr 194 61 Upplands Väsby

Skandinaviens ledande brand & trading house F&H-koncernen är Skandinaviens största grossist inom järnhandeln med mer än 30 varumärken och över 8 000 olika varor i lagret. F&H har 233 anställda i Stockholm, Oslo och Kina, och huvudkontoret ligger i Viborg i Danmark. Innovation står alltid i centrum i hela koncernen. Genom att ständigt utveckla, hitta och marknadsföra nya produ…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.