24.03.2020  |  Kitchen  |  Food

Duka med säsongens färger

Sponsrat innehåll Vad är detta?

Svalt mintblått, rå grafit eller elegant rutigt – fräscha upp kök och bord med säsongens vackra färger som blåser nytt liv i hemmets viktigaste rum.

I år lanserar Bastian en rad nya läckra textilier som skänker nytt liv åt kök och matbord. Sortimentet består av ett spännande och brett sortiment av bland annat dukar, bordstabletter, servetter, förkläden och grillvantar i säsongens färger.

Ge köket och bordet en ny look

En ny duk, nya bordstabletter eller servetter bidrar med nytt liv och massor av stämning till bordet, både till vardags och fest. Detsamma gör nya handdukar, grytlappar och förkläden när det handlar om köket. Bastian har ett stort sortiment av textilier i vackra färger och av hög kvalitet. Hitta dina favoriter bland de vackra nyheterna som är både praktiska att använda och ljuvliga att skåda. 

Handvävda textilier i god kvalitet

Alla textilier från Bastian av 100 % ren ny bomull är handvävda och uppfyller Eko-Tex Standard 100. De kan tvättas på 40 °C med vanligt tvättmedel och enkelt ”dras” eller strykas släta. Textilierna i serien Recycle är gjorda av spillrester som annars skulle ha kasserats. 

  • Bastian-duk, mint eller grafit 270/320 cm, från rek. pris 499,00: -
  • Bastian-servett, mint eller grafit 45 x 45 cm, rek. pris 39,00: -
  • Bastian-förkläde, rutigt/mint/grafit, rek. pris 229,00-:
  • Bastian-grillvante, rutig/mint/grafit, rek. pris 89,00: -

Fler rek. priser och återförsäljarlista www.sebastian.se 

Tags: Sebastian AB

Mer från Sebastian AB

Sebastian AB

www.sebastian.se

Sebastians historia i kort1939: Thuesen Jensen grundas av A. Thuesen Jensen1971: Verksamheten omvandlas till aktiebolag, Thuesen Jensen AS1985: Svensk filial öppnas, dotterbolag, Sebastian AB1990: Norsk filial öppnas, dotterbolag, Bastian AS Allt för kök och bord Sebastian AB är ett skandinaviskt house of brands med flera av de starkaste varumärkena inom kök och bord, bl a Pillivuyt, Alf…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.