ELDGARDEN

eldgarden.se

Produkter:

Trädgårdsmiljö

Om

Vi vill att produkterna ska samspela med trädgårdens naturliga krafter, som till exempel vallmons svajiga stjälk eller facklan Liljekonvalj som stolt sprider sitt ljus i mörkret. Våra växtstöd är inte traditionella utan det kan vara i form av ett klot som ligger i den perenna rabatten och där en klematis klättrar. Växtstöden f…

Läs mer  

Om

Vi vill att produkterna ska samspela med trädgårdens naturliga krafter, som till exempel vallmons svajiga stjälk eller facklan Liljekonvalj som stolt sprider sitt ljus i mörkret. Våra växtstöd är inte traditionella utan det kan vara i form av ett klot som ligger i den perenna rabatten och där en klematis klättrar. Växtstöden får även en dubbelfunktion – stöd på sommaren och skulptur på vintern. Vårt sortiment uppdateras kontinuerligt, och där hittar du olika växtstöd, regnmätare, dekorationer, verktyg och mycket mera.

Kontaktpersoner

Gunnel Eldfosren

CEO

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.