25.08.2022  |  Kitchen  |  Tabletop

Elegant porslin för alla från tyska Seltmann Weiden

Sponsrat innehåll Vad är detta?

Med över 100 år i porslinsbranschen erbjuder Seltmann Weiden stor variation av både eleganta porslinsserier till storköken och kompletta porslinspaket till hemmet.

År 1910 slog Seltmann Weiden upp dörrarna till porslinsfabriken i Tyskland för första gången. Sedan dess har de kommit att bli en av de mest kända porslinstillverkarna i hela Tyskland. Tack vare decennier av porslinskunnande håller porslinet en hög kvalitét utifrån livslängd, funktionalitet, design och exklusivitet.

Med miljön i åtanke
Att värna om miljön är en av Seltmann Weidens grundpelare. Allt porslin produceras än idag i Tyskland, helt i enlighet med de ekologiska och miljövänliga riktlinjerna. Med ett brett antal återvinningsåtergärder optimeras produktionen ständigt för att värna om miljön så mycket som möjligt. Porslinsmassan är till exempel gjord av naturliga mineraler och eldningen sker med hjälp av miljövänlig naturgas.

Något för alla
I Seltmann Weidens sortiment för storköken finns 12 olika serier med allt från serveringsfat till lunchbuffén, eleganta desserttallrikar och behändiga kaffekoppar till hotellrummen. Till hemmakockarna erbjuder de även kompletta porslinspaket bestående av 12 till 30 delar. Sugen på ett nytt middagsporslin, en ny kaffeservis eller kanske byta ut allt porslin där hemma?

Se hela Seltmann Weidens sortiment här

Mer från Hippie de Luxe

Hippie de Luxe

www.hippiedeluxe.se/

Hippie de Luxe är distributörer för ett antal noga utvalda varumärken inom bakning, matlagning och köksinredning med högkvalitativa produkter som hjälper dig att lyckas bättre i köket!

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.