11.09.2020  |  Dining  |  Tabletop

En glödande höst

Sponsrat innehåll Vad är detta?

Med sin unika glasyrteknik har den karakteristiska stengodsserien från BITZ för länge sedan visat sitt värde på middagsbordet, och den här säsongen kan det populära varumärket presentera ännu en nyhet som får maten att se mer inbjudande ut än någonsin!

De många faten och skålarna har nu en ny, glittrande invändig glasyr; en glödande brons som skiftar beroende på ljuset och som tangerar färger från rödaktig till gyllenbrun, och sallader och läckra snacks kan nästan spegla sig i det speciella metalliska blänket. Den reaktiva, gyllene glasyren kompletterar den matta utsidan på ett lekfullt och vackert sätt i en kontrasterande färgskala som ofta ses i BITZ-universumet. Varje produkt har ett eget uttryck med variationer i markeringar och nyanser som framhäver rätterna och portionerna.

I likhet med resten av stengodsserien tål faten och skålarna i brons att diskas i diskmaskin, frysning ner till minus 18 grader och ugnsvärme upp till 220 grader.

Du hittar BITZ på www.bitzshop.se och hos ett stort antal järnaffärer och varuhus.

Mer från F&H of Scandinavia AB

F&H of Scandinavia AB

www.fh-ab.se/

  • info@fh-ab.se
  • 8446 3344
  • Kanalvägen 18, 5tr 194 61 Upplands Väsby

Skandinaviens ledande brand & trading house F&H-koncernen är Skandinaviens största grossist inom järnhandeln med mer än 30 varumärken och över 8 000 olika varor i lagret. F&H har 233 anställda i Stockholm, Oslo och Kina, och huvudkontoret ligger i Viborg i Danmark. Innovation står alltid i centrum i hela koncernen. Genom att ständigt utveckla, hitta och marknadsföra nya produ…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.