17.03.2020  |  Interior  |  Dekoration

En odyssé i vaskonst

Sponsrat innehåll Vad är detta?

Tillägnad atmosfärisk design som följer tidens trender introducerar Villa Collection ett nytt interiörsortiment, där i synnerhet vaserna formade som ansikten sticker ut och ger din inredning karaktär.

Vaserna för inte bara tankarna till antikens romarrike och Grekland, utan de har också en så sällsynt unik touch att de inbjuder till dagdrömmar om äventyr och stora berättelser.

Använd dem som ytterkrukor och vaser för kvistar och blommor, eller placera dem för sig själva som skulpturer i en stilren ram. Sätt eventuellt ”ett huvud” tillsammans med någon av ljusstakarna i samma serie.

Med ett starkt hantverksmässigt uttryck kopplar Villa Collection sin ”Scandi-cool”-tillgång med internationella trender in till perfektion, och säsongens produkter är fyllda av vackra, kreativa detaljer.

Du hittar vaserna på www.villacollectiondenmark.dk och hos ett stort antal järnaffärer och varuhus.

Mer från F&H of Scandinavia AB

F&H of Scandinavia AB

www.fh-ab.se/

  • info@fh-ab.se
  • 8446 3344
  • Kanalvägen 18, 5tr 194 61 Upplands Väsby

Skandinaviens ledande brand & trading house F&H-koncernen är Skandinaviens största grossist inom järnhandeln med mer än 30 varumärken och över 8 000 olika varor i lagret. F&H har 233 anställda i Stockholm, Oslo och Kina, och huvudkontoret ligger i Viborg i Danmark. Innovation står alltid i centrum i hela koncernen. Genom att ständigt utveckla, hitta och marknadsföra nya produ…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.