19.03.2020  |  Interior  |  Dekoration

En skulptur i sig själv

Sponsrat innehåll Vad är detta?

Behöver ditt hem personlighet och en unik touch?

Den vackra, skulpturala vasen ’Valencia’ från Villa Collection är lika delar dramatisk och romantisk. Med sina detaljrika, applicerade blad och reaktiva, gyllene färger som känns lekfulla och spektakulära på samma gång är den handgjorda vasen en raritet. Det kreativa formspråket fångar din uppmärksamhet och får dig att vilja studera de unika detaljerna på nära håll. Det kan finnas avvikelser i nyans och glasyr, men det är just detta som hyllas i det kreativa interiöruniversumet där ingenting är eller måste vara helt identiskt.

Du hittar ’Valencia’-vasen hos ett stort antal järnaffärer och varuhus.

Vas 29,5 cm SEK 1.348,00

Mer från F&H of Scandinavia AB

F&H of Scandinavia AB

www.fh-ab.se/

  • info@fh-ab.se
  • 8446 3344
  • Kanalvägen 18, 5tr 194 61 Upplands Väsby

Skandinaviens ledande brand & trading house F&H-koncernen är Skandinaviens största grossist inom järnhandeln med mer än 30 varumärken och över 8 000 olika varor i lagret. F&H har 233 anställda i Stockholm, Oslo och Kina, och huvudkontoret ligger i Viborg i Danmark. Innovation står alltid i centrum i hela koncernen. Genom att ständigt utveckla, hitta och marknadsföra nya produ…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.