08.02.2019  |  Interior  |  Design

Entusiastiska besökare på Formland

Sponsrat innehåll Vad är detta?

Design- och interiörmässan Formland slutade i söndags efter fyra dagar med hållbarhet, entusiasm och nytänkande i fokus i MCH Messecenter Herning. Formland Spring 2019 besöktes av 11687 yrkesfolk och kunde därmed glädja sig åt en framgång i besökare.

Utställarna fick uppmaningen att ha en entusiastisk inställning när Formland i torsdags slog upp dörrarna, och när design- och interiörmässan gjorde status i söndags kunde de glädja sig åt massor av entusiastiska besökare som torsdag till söndag kom förbi Formland Spring 2019 i MCH Messecenter Herning.

Branschen samlas på Formland

Bland de många glada besökarna på Formland fanns Kop & Kande, som besöker mässan två gånger om året:

- Formland samlar hela branschen och därför är Formland helt rätt plats för oss. För oss är Formland det ställe där vi ser de nya tendenserna. Det är här vi blir inspirerade och möter våra leverantörer. Med hela branschen samlad på en plats kan vi snabbt få överblick och se vad vi ska inrikta oss på. Vi är på Formland på både våren och hösten och det kommer vi alldeles säkert att fortsätta med, säger VD:n i Kop & Kande, Peter Rønn.

Entusiasmen var också stor hos Dorte Elene Hansen, innehavare av KAiKU, som tillbringade tre dagar på Formland:

- Formland är platsen där jag blir inspirerad. Förutom alla de många inspirerande montrarna förmår Formland att skapa trendzoner och kan verkligen inspirera med nytänkande föredrag. Nu kan jag åka hem och genast sätta igång att omsätta alla de många nya och konkreta idéerna. För mig är Formland den fysiska butiken där jag möter nya och befintliga leverantörer. När branschen är samlad här sparar jag en massa tid. Jag tackar ofta nej till säljare som vill besöka mig i min butik. De får komma till Formland för det är där jag hämtar min inspiration varenda gång, berättar Dorte Elene Hansen.

Enligt Allan Torp, som är bloggare och ägare av Bungalow5.dk, är Formland ett bra ställe att möta både etablerade och nya varumärken:

- Jag bor i Köpenhamn där jag är omgiven av de stora designfirmorna, men på Formland träffar jag även de mindre företagen. Formland ger mig möjlighet att prata med väldig många människor på en gång istället för att jag ska tillbringa 14 dagar med att åka runt till dem. På Formland blir jag inspirerad, folk är glada och det råder en särskild creator-anda bland de nya formgivarna - det är härligt, berättar Allan Torp.

Glädje hos utställarna

Även utställarna är nöjda med Formland. Frederik Bagger, ägare och grundare av livsstilsmärket med samma namn, har varit på Formland ända sedan han för fyra år sedan lanserade sitt varumärke på mässan:

- Det har varit en jättefin mässa. På Formland når vi merparten av våra danska kunder. Formland har en helt annan personlighet än de andra mässorna och det finns en hemkänsla på Formland som gör den här mässan till något helt unikt och mysigt, konstaterar Frederik Bagger.

Förnämliga priser delades ut på Formland

Glädjen och entusiasmen fick verkligen lov att blomstra i Hall E, där Formland för första gången utgjorde ramen om danska restaurangbranschorganisationen HORESTA:s prestigefyllda yrkestävlingar. Här hyllades de unga eleverna i fredags, då Danmarks bästa servitörelever, kockelever, årets elev inom smørrebrød och catering samt årets receptionistelev korades.

I lördags gällde det Danmarksmästerskapen för professionella kockar respektive servitörer. Då utsågs årets kock 2019 Kristoffer Ringsing från restaurang B-spis, medan priset som årets servitör 2019 gick till Karina Grand Kannegaard från restaurang Ti Trin Ned.

Entusiasm smittar

Glädjen och entusiasmen hos både utställare och besökare smittade även av sig på ledningen i MCH A/S:

- Leenden framkallar leenden. Det hörde vi vid öppnandet, och när både besökare och utställare ler så ler vi också, för då har mässan levt upp till sitt viktigaste mål om att utgöra ramen kring det personliga mötet. Grattis och tack till de 390 utställarna som har samlat det bästa från den danska design- och interiörbranschen på ett ställe, säger Georg Sørensen, VD i MCH A/S, som gläds åt både framgången i antalt besökare och besök från 29 länder.

Formland Spring 2019 besöktes av 11 687 yrkesfolk. Nästa Formland-mässa är Formland Autumn, som äger rum 15-18 augusti 2019 i MCH Messecenter Herning.

Se videon med höjdpunkter från Formland Spring 2019 här

Tags: Formland

Mer från Formland

Formland

www.formland.dk

The Formland trade fair has existed for 33 years and has a passion and love for design and interior. This is where the design industry meet, business networks are build, deals are signed and shops are updated with a mass of design and interior news. In other words, Formland is a community for the entire industry. At Formland, you will get an overview of news, trends and tendencies within Scan…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.