23.04.2021  |  Interior  |  Belysning

Ett hållbart ljus i mörkret

Sponsrat innehåll Vad är detta?

De nya, handvävda lamporna i rotting från Villa Collection Denmark är vackra att skåda – och bra för ditt samvete. Rotting bidrar nämligen till att bevara regnskogen och är dessutom ett av de snabbast växande materialen för möbeltillverkning.

De vackra rottinglamporna, som finns i tre olika storlekar, ger ett mjukt och elegant ljus. Lamporna från Villa Collection Denmark är handvävda av naturlig indonesisk rotting, som är känt för att vara ett hållbart men lätt material. Lätt är det också att sköta lamporna, som bara behöver torkas av med en fuktig trasa.

Hållbart hantverk

Naturlig skönhet kombinerat med hantverksmässig finess – det symboliserar de nya rottinglamporna från Villa Collection Denmark. En vacker och varmt lysande detalj som passar väl in i den svala, skandinaviska inredningsstilen.

Rotting är en typ av gräs. Ett hållbart material som växer supersnabbt och regenereras på bara fem till sju år. Rotting bidrar dessutom till att bevara regnskogen, eftersom den växer från skogsgolvet och upp längs träden likt lianer.

Ett naturligt utseende

De handvävda rottinglamporna har vackra, runda former. Formerna understryker lampornas naturliga och vackra gyllene utseende samt det mjuka ljuset som de ger – med en glödlampa på max 40 watt.

Lamporna finns i storlekarna D30 x H20 cm, D40,5 x H25 cm och D50 x H30 cm och fungerar perfekt som ett behagligt och hållbart ljus i mörkret. I hallen, sovrummet eller i myshörnan i vardagsrummet.

Mer från F&H Group AB

F&H Group AB

www.fh-ab.se/

  • info@fh-ab.se
  • +46 8446 3344
  • Kanalvägen 18, 5tr 194 61 Upplands Väsby

F&H Group AB är Skandinaviens största heminrednings-brandhouse inom kök, bord, bad och inredning.

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.