14.12.2021  |  Kitchen  |  Utrustning

EuroCave

Sponsrat innehåll Vad är detta?

1975 tog Eurocaves grundare René Martin fram världens första luftkonditionerade vinskåp i Fourmies i Frankrike. Genom att kopiera förhållandena i en äkta vinkällare öppnades nya möjligheter till att lagra vin för alla vinentusiaster världen över. Sen dess har tusentals vinskåp tillverkats och idag är Eurocave världsledande på marknaden. Målet är fortfarande detsamma som 1976, att tillverka hållbara vinskåp med optimala förhållanden för vinet.

Med fokus på ergonomi och elegans tillverkas högkvalitativa vinkylar utan att kompromissa med teknologin. Därför har EuroCave tilldelats ett av världens mest prestigefyllda desgnpriser, Red Dot Award, vid två tillfällen. Priset tilldelas produkter med enastående design av en mycket kvalitet.  

Skräddarsydda lösningar
EuroCave har kanske världens bredaste sortiment av exklusiva vinkylar. I Skandinavien har vi valt ut ett sortiment med flera olika storlekar och designer som finns på lager.  Dock finns möjligheten att skräddarsy sin vinkyl helt efter egna behov och önskningar. Hör av dig till oss för mer information.

Mer från Hippie de Luxe

Hippie de Luxe

www.hippiedeluxe.se/

Hippie de Luxe är distributörer för ett antal noga utvalda varumärken inom bakning, matlagning och köksinredning med högkvalitativa produkter som hjälper dig att lyckas bättre i köket!

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.