19.02.2021  |  Kitchen  |  Design

Eva Solo To Go hjälper till i kampen om ett plastfritt hav

Sponsrat innehåll Vad är detta?

När du väljer en av Eva Solos återanvändbara to go-produkter stödjer du även organisationen ReSea Project och deras arbete med att samla in plast från havet.

Eva Solo har kämpat mot engångsförpackningar sedan 2012 med sina återanvändbara termomuggar och vattenflaskor. Nu ger de sig även in i kampen mot plast som flyter runt i havet genom ett samarbete med ReSea Project. Eva Solo har lovat att finansiera en insamling av 3,5 ton plast från havet under 2021. Byt ut engångsflaskan eller -kaffemuggen mot en återanvändbar lösning och hjälp samtidigt till att rena våra hav.

ReSea Project är en dansk organisation som vill rena våra hav genom att samla in och återanvända plast och samtidigt öka medvetenheten om korrekt kassering av avfall. ReSea Projects insamling är cirkulär och drivs av lokalsamhällen i Indonesien. Det handlar om en social insats av fiskare och lokalbor. Fördelen med det är att det skapar arbetstillfällen och levnadsvillkoren för de involverade förbättras. Samtidigt bidrar man till återanvändningen av plast, så att produktionen av ny plast minskar.

Läs mer om samarbetet här

Tags: Eva Solo A/S

Mer från Eva Solo A/S

Eva Solo A/S

www.evasolo.dk

  • +45 36 73 20 60
  • Måløv Teknikerby 18-20, 2760 Måløv

Eva Solo creates exclusive, Danish-designed furnishing accessories and kitchenware characterised by aesthetic appeal, functionality and high quality.

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.