06.10.2022  |  Dining  |  Tabletop

Evig glädje från Villa Collection Denmark

Sponsrat innehåll Vad är detta?

Form och funktion bildar en högre enhet i Villa Collection Denmarks vackra mugg Evig. Porslinsmuggarna har fantastiska ytor och unika färger som gör varje mugg till ett stycke konsthantverk – som gör att kaffet och teet smakar extra gott.

När höstrusket är här och vintermörkret långsamt kryper närmare är det hög tid att mysa och njuta vardagens små oaser inomhus. Med de nya, superfina porslinsmuggarna från Villa Collection Denmark är det upplagt för vackra och varma stunder med levande ljus – och Evig glädje.

Rå och unik natur

Evig är vackra porslinsmuggar med en fin och rustik look som ligger helt rätt i tiden och som matchar den skandinaviska naturen på hösten perfekt. Evig är helt enkelt god och hållbar smak.

Det vackra uttrycket beror på att porslinet är glaserat med en reaktiv glasyr, som ger varje mugg ett speciellt utseende beroende på var i ugnen den står när glasyren bränns och på ugnens temperatur. För att understryka det karaktärsfulla uttrycket är varje mugg dessutom handdekorerad.

Fyra vackra färger

Muggen Evig rymmer 0,35 cl, har en diameter på 8 cm och en höjd på 10 cm. Det kan fås i en vacker enfärgad brun eller grön version, samt i färgkombinationerna blå/brun och grön/vit.

Evig passar perfekt tillsammans med en annan av Villa Collection Denmarks succéer: Fjord-serien. Charmen med muggarna i Fjord- respektive Evig-serien är att ingen produkt är den andra lik – varje produkt ger en unik upplevelse.

Tags: F&H Group AB

Mer från F&H Group AB

F&H Group AB

https://www.fh-group.dk/en/

F&H Group AB är Skandinaviens största heminrednings-brandhouse inom kök, bord, bad och inredning.

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.