09.10.2020  |  Kitchen  |  Utrustning

För snygg att gömma undan

Sponsrat innehåll Vad är detta?

Hushållspappershållaren är inte bara praktisk, utan har utvecklats till ett vackert designföremål i inredningen

Även om hushållspappershållaren har en praktisk funktion behöver den ju inte vara ful. Den är en oumbärlig vardagshjälte inte bara i köket, utan även på middagsbordet, och allt fler designhus omtolkar därför den klassiska hållaren som ett designföremål. 

Föredragshållaren och nutritionisten Christian Bitz är med sitt designuniversum denna säsong aktuell med en vacker hållare i stengods, som samtidigt strålar av funktionalitet och exklusivitet. Med en reaktiv, levande glasyr och ett identitetsstarkt material matchar hållaren resten av BITZ populära stengodsservis, och formspråket odlar både den skandinaviska designtraditionen och leker med en livlig färgsättning.

Hållaren finns i färgerna matt creme, svart, mörkblå och grön, och kanten på hållarens fot förhindrar på ett praktiskt sätt att papperet rullas ut. Det är form och funktion i en och samma produkt!

Du hittar BITZ på www.bitzshop.se och hos ett stort antal järnaffärer och varuhus.

Mer från F&H of Scandinavia AB

F&H of Scandinavia AB

www.fh-ab.se/

  • info@fh-ab.se
  • 8446 3344
  • Kanalvägen 18, 5tr 194 61 Upplands Väsby

Skandinaviens ledande brand & trading house F&H-koncernen är Skandinaviens största grossist inom järnhandeln med mer än 30 varumärken och över 8 000 olika varor i lagret. F&H har 233 anställda i Stockholm, Oslo och Kina, och huvudkontoret ligger i Viborg i Danmark. Innovation står alltid i centrum i hela koncernen. Genom att ständigt utveckla, hitta och marknadsföra nya produ…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.