14.03.2019  |  Interior  |  Outdoor

Förvandla FireGlobe eldstad till en grill!

Sponsrat innehåll Vad är detta?

Våren bjuder på ett par varma nyheter till FireGlobe eldstad. Ett galler uppgraderar eldstaden till en grill, och vedhållaren gör det enkelt att flytta runt veden med stil.

FireGlobe ger värme även kyliga sommarkvällar och bjuder in till att flytta lite närmare ihop. Med det nya grillgallret kan den mysiga stämningen kryddas med vällagade måltider över öppen eld eller grillkol. Gallret är formgivet i emaljerat stål så att det smälter in naturligt i FireGlobes minimalistiska formspråk.

Tack vara den skulpturala vedhållaren brinner glöden långt in på sommarnatten. Hållaren, som är dekorativ både ute och inne, är skapad med samma eleganta formspråk som FireGlobe eldstad och gör det enkelt att bära runt veden.
 

FireGlobe Grillgaller
Grillgallret har en stor yta med gott om plats för maten. Med det praktiska, långa skaftet är grillgallret alltid lätt att hantera både före, under och efter användning. Använd alltid grillvantar eftersom grillgallret blir varmt när det används. Det är viktigt att använda en grillborste med mässingsborst för rengöring av grillgallret efter användning.

FireGlobe grillgaller ska vara kallt innan det rengörs. Diska grillgallret med varmt vatten och ett milt diskmedel. Skölj sedan noggrant med rent vatten och torka av grillgallret.

 

FireGlobe Vedhållare
FireGlobe vedhållare håller ordning på veden på ett nästintill skulpturalt sätt. Den eleganta men robusta vedhållaren matchar FireGlobe eldstad i sin design. Vedhållaren är rymlig och enkel att flytta. Den kan användas både inne och ute och är lätt att rengöra med en fuktig trasa. 

Mer från Eva Solo A/S

Eva Solo A/S

www.evasolo.dk

  • +45 36 73 20 60
  • Måløv Teknikerby 18-20, 2760 Måløv

Eva Solo creates exclusive, Danish-designed furnishing accessories and kitchenware characterised by aesthetic appeal, functionality and high quality.

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.