15.11.2022  |  Kitchen  |  Utrustning

Gibrands Knivguide – Grönsakskniven

Sponsrat innehåll Vad är detta?

För den som lagar mycket vegetariskt är grönsakshackan en riktig stjärna i knivstället. Här visar Sebastian Gibrand hur du får ut det mesta av din kniv.

Kniven är det redskap som används absolut mest i köket. Därför är det viktigt att du tar hand om din kniv ordentligt. Om kniven har blivit riktigt slö kan du behöva slipa om den med en slipsten, men oftast räcker det att dra kniven några drag över en skärpstav för att den ska bli vass igen.

  • Diamantskärpstav
    Global har både skärpstavar i keramik och i diamant. Diamantskärpstaven är grövre i modellen och används, vid behov, innan den keramiska skärpstaven. Den avverkar mer stål och slipar fram en ny egg.
  • Keramisk skärpstav
    Om du bara vill få upp skärpan på din kniv räcker det att du använder en keramisk skärpstav. Den passar utmärkt för det dagliga underhållet.

Tags: Önska, Önska, Global

Mer från Önska

Önska

www.onska.se

  • 031-25 19 50.
  • Fridhemsgatan 15, 792 30 Mora

Önska består idag av 37 butiker från Boden i norr till Ystad i söder.Önska är en kedja med stark vision, tydlig målplan och en effektiv och slimmad organisation. Demokratiskt fattade beslut, stark gemenskap, tydlig profilering, utbildning för butiksledare och personal, skapar god service och kunden får mervärden.

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.