Gibrands Knivguide – Grönsakskniven

För den som lagar mycket vegetariskt är grönsakshackan en riktig stjärna i knivstället. Här visar Sebastian Gibrand hur du får ut det mesta av din kniv.

15.11.2022

Sponsrad

Önska

Kniven är det redskap som används absolut mest i köket. Därför är det viktigt att du tar hand om din kniv ordentligt. Om kniven har blivit riktigt slö kan du behöva slipa om den med en slipsten, men oftast räcker det att dra kniven några drag över en skärpstav för att den ska bli vass igen.

  • Diamantskärpstav
    Global har både skärpstavar i keramik och i diamant. Diamantskärpstaven är grövre i modellen och används, vid behov, innan den keramiska skärpstaven. Den avverkar mer stål och slipar fram en ny egg.
  • Keramisk skärpstav
    Om du bara vill få upp skärpan på din kniv räcker det att du använder en keramisk skärpstav. Den passar utmärkt för det dagliga underhållet.

Mer av...

19.04.2024Önska

Sponsrad

Önskabutikerna reste till Horred för årets första Önskaskola

27.03.2024Önska

Sponsrad

Önska reser tillsammans!

21.11.2023Önska

Sponsrad

Taket höll på att rasa in, nu öppnar Önska Södertälje igen!

27.09.2023Önska

Sponsrad

Önskas återkommande Önskaskola har inspirerat igen!

03.04.2023Önska

Sponsrad

Önskakedjan har verkligen engagerat i mars!

15.11.2022Önska

Sponsrad

Gibrands Knivguide – Grönsakskniven

Publisher

Horisont Gruppen a/s

Strandlodsvej 44

2300 København S

Telefon: 53506060

www.horisontgruppen.dk

Copyright 2023