20.08.2019  |  Kitchen  |  Utrustning

Gourmetpannor från Pillivuyt Gourmet

Sponsrat innehåll Vad är detta?

Rhinen är Pillivuyt Gourmets nya serie av högeffektiva aluminiumstekpannor som utstrålar äkta gourmetstil.

Gourmetpannor med en väldigt slitstark non-stick yta

Rhinen är Pillivuyt Gourmets nya serie av högeffektiva aluminiumstekpannor som utstrålar äkta gourmetstil. De finns i en mängd olika storlekar och för alla behov. Med den tre 3-sikts professionella Teflon® Select non-stick beläggningen (PFOA-fri) är de är extremt tåliga och slitstarka med mycket släta ytor. Bottnen på 4 mm fördelar värmen perfekt, medan det böjda stålhandtagen säkrar ett bra grepp om pannan. Lämplig för alla spisar.

Utvalt pris:

Rhinen stekpanna 28 cm i aluminium och med non-stick yta, rek. pris 1149,00 kr.

Mer info och återförsäljarlista på sebastian.se

E-mail: info@sebastian.se

Kundtjänst 08-408 391 50

Mer från Sebastian AB

Sebastian AB

www.sebastian.se

Sebastians historia i kort1939: Thuesen Jensen grundas av A. Thuesen Jensen1971: Verksamheten omvandlas till aktiebolag, Thuesen Jensen AS1985: Svensk filial öppnas, dotterbolag, Sebastian AB1990: Norsk filial öppnas, dotterbolag, Bastian AS Allt för kök och bord Sebastian AB är ett skandinaviskt house of brands med flera av de starkaste varumärkena inom kök och bord, bl a Pillivuyt, Alf…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.